PAPY knjigarna

 

PAPY Pasji piškotki

Nakupuj PAPY piškotke

 

 

 

 

Naročite svojega

Previous

Next

Filters

Prikazano je 4 izdelkov

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

4 products

 • 21.90 

  Takoj pusti čevelj

  V knjigi TAKOJ PUSTI ČEVELJ je predstavljenih 18 najpogostejših vedenjskih težav, njihovi vzroki, napotki za preprečevanje ter hitre in učinkovite rešitve! Praktični vodič za reševanje vedenjskih težav z naslovom TAKOJ PUSTI ČEVELJ je namenjen vsem lastnikom psov, ne glede na vaše izkušnje s šolanjem psa V njem so predstavljeni vzroki 18. najpogostejših vedenjskih težav, s katerimi se srečujemo pri psih, ki nam pomagajo razumeti zakaj psi prakticirajo določena vedenja in kako jih preprečiti Ko enkrat spoznamo vzrok težave, je čas da jo odpravimo – v knjigi TAKOJ PUSTI ČEVELJ vam predstavljamo hitre in učinkovite, predvsem pa preproste rešitve za vsako od predstavljenih težav Reševanja vedenjskih težav se lahko tako lotite sami, brez posebnega predznanja in brez dodatnih stroškov!
  21.90 
  21.90 
 • 15.00 

  My dog

  Večjezična knjiga MOJ PES predstavlja inovativen pristop k učenju tujih jezikov. V knjigi je besedilo v šestih svetovnih jezikih. Slovenski jezik je v dodatku h knjigi. Knjiga MY DOG bo prevzela tako predšolske otroke, kot otroke prve triade in vse ljubitelje psov. Pozornost bralca pritegne 30 celostranskih ilustracij, ki do potankosti orišejo dogajanje v besedilu. Knjiga omogoča učenje tujih jezikov: angleščine, francoščine, španščine, italijanščine, nemščine in ruščine. Večjezična knjiga MOJ PES vsebuje: ● zgodbico v rimah, ● družabno igro, ● slovenski dodatek h knjigi za še lažje učenje tujih jezikov. Knjiga je oblikovana prijazno bralcem z disleksijo. Besedila so zapisana z velikimi tiskanimi črkami tako, da je knjiga posebej primerna tudi za učenje in vadbo branja.
  15.00 
  15.00 
 • 19.90 

  Naredi sam za svojega psa

  Knjiga Naredi sam za svojega psa je namenjena vsem pasjeljubcem z ustvarjalno žilico in tudi vsem tistim, ki je do danes še niso odkrili. Knjiga vsebuje 30 preprostih projektov, ki so namenjeni prav vsem, tudi tistim, ki se v ustvarjanju za pse še niste preizkusili. Med ustvarjanjem vas priročnik vodi z natančnimi navodili, fotografijami celotnih postopkov in uporabnimi nasveti. Knjiga je razdeljena na pet poglavij: oprema, priboljški, nega, igrače in drugo. Pod vsakim poglavjem najdete več zabavnih in uporabnih projektov za pse in pasje lastnike. Med drugim boste v knjigi našli podrobna navodila za izdelavo pasje posteljice brez šivanja, okrasne ovratnice, mazila za zaščito šapic in smrčka, obešalnika za povodce, značke za na ovratnico, zobne paste za pse in več okusnih, zdravih in hitrih receptov za pasje priboljške.
  19.90 
  19.90 
 • 19.90 

  V čem je trik?

  Priročnik V čem je trik? je namenjen vsem ljubiteljem psov, ki jih zanima učenje trikov, vendar niso prepričani, kako bi se tega lotili. Predznanje ni pogoj, saj je v knjigi dovolj informacij tudi za popolne začetnike, kljub temu pa je izbira trikov in področij učenja dovolj bogata, da bo pritegnila tudi bolj izkušene bralce. Izbrani triki so primerni za pse vseh starosti, velikosti in pasem – edino, kar potrebujete, je volja do učenja. Učenje trikov je namreč izvrsten način za kakovostno preživljanje časa z našim kužkom, spoznavanje njegovega načina razmišljanja in gradnjo trdnega odnosa s psom, ki ga lahko dosežemo le, če se s psom aktivno ukvarjamo in razvijamo medsebojno zaupanje, ki je v svetu vzgoje psov neprecenljivega pomena. V svojem prvencu avtorica Barbara Rozman Lužaič razlaga svoj pogled na šolanje psov s pomočjo pozitivne motivacije ter opisuje postopek učenja posameznih trikov z uporabo motivacije in nagrajevanja.

  V knjigi preberite:

  – kaj je to pozitivna motivacija, – o doslednosti in nagrajevanju, – zakaj psa učiti trikov in kako začeti, – o metodah učenja: shaping, luring, targeting, capturing, modeling, – o navezavi klik-nagrada, – o trikih za začetek: glej me, nos, tap in tarča, – kaj je samokontrola in zakaj je pomembna, – o trikih za samokontrolo: čakaj, držanje hrane na nosu, pusti, pljuni in mrtev, – o zavedanju telesa, – o trikih za zavedanje telesa in moč: vzvratna hoja, brcanje žoge, škatla, preval in prosi, – o trikih za možgane in zabavo: rolkanje, pospravljanje, odkimavanje in prikimavanje, slalom med nogami in objemi.
  19.90 
  19.90