Oprema

 

PAPY Pasji piškotki

Nakupuj PAPY piškotke

 

 

 

 

Naročite svojega

Previous

Next

Filters

Prikazano je 11 izdelkov

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

11 products

 • 7.50 12.50 

  Potovalna posoda BecoBowl

  Potovalna posoda BecoBowl je narejena iz silikona. Je trpežna, netoksična in dovolj upogljiva da se lahko zloži v ravno ploskev ter se shrani v vsako torbo. Ročaji imajo oprijem, ki preprečuje drsenje. Kot nalašč za izlete in potovanja, saj vaš kosmatinec nikoli ne bo ostal brez sveže pitne vode ali dnevnega obroka. Posode so zložljive, ne vsebujejo toksinov in jih lahko peremo v pomivalnem stroju. Mere velike posode: 22x9cm
  7.50 12.50 
  7.50 12.50 
 • 6.99 

  Biorazgradljive vrečke BecoBags – 8 rol

  BecoBags so okolju prijazne vrečke za pasje iztrebke. Na voljo so v pakiranjih po 120 vrečk skupaj - 8 rolic. Poskrbijo za to, da je pospravljanje kupčkov za vašim kosmatincem kar najbolj okolju prijazno. Vrečke BecoBags se lahko reciklirajo, so pa tudi 100% biorazgradljive. Vrečke se razgradijo v roku 1 leta, a proces poteka hitreje kadar so izpostavljene primerni temperaturi in vlagi. Posebnost vrečk je, da so močne in velike, ter v nasprotju z mnogimi drugimi podobnimi izdelki na tržišču, tudi po uporabi niso toksične za okolje. Tudi embalaža in sredinski tulec, ki ga obdajajo vrečke, sta okolju prijazna, saj sta izdelana iz kartona.   So posebej debele, zato se ne raztrgajo med uporabo in se popolnoma prilegajo BecoThings nosilcu za vrečke, kakor tudi drugim nosilcem.
  6.99 
  6.99 
 • 3.99 

  Biorazgradljive vrečke BecoBags – 4 role

  BecoBags so okolju prijazne vrečke za pasje iztrebke. Na voljo so v pakiranjih po 60 vrečk skupaj. Poskrbijo za to, da je pospravljanje kupčkov za vašim kosmatincem kar najbolj okolju prijazno. Vrečke BecoBags se lahko reciklirajo, so pa tudi 100% biorazgradljive. Vrečke se razgradijo v roku 1 leta, a proces poteka hitreje kadar so izpostavljene primerni temperaturi in vlagi. Posebnost vrečk je, da so močne in velike, ter v nasprotju z mnogimi drugimi podobnimi izdelki na tržišču, tudi po uporabi niso toksične za okolje. Tudi embalaža in sredinski tulec, ki ga obdajajo vrečke, sta okolju prijazna, saj sta izdelana iz kartona.   So posebej debele, zato se ne raztrgajo med uporabo in se popolnoma prilegajo BecoThings nosilcu za vrečke, kakor tudi drugim nosilcem.
  3.99 
  3.99 
 • 11.50 
  11.50 
 • 5.00 7.50 

  Posoda BecoBowl

  Nagrajene Beco Bowl posode so narejene iz edinstvene plastike rastlinskih vlaken. Izdelane so iz odpadnih rastlinskih vlaken, najdenih v bambusovih in riževih luskah, so popolnoma vzdržljive za proizvodnjo in biološko razgradljive, ko jih ne uporabljamo več. Zasnovane so tako, da so okolju prijazne in funkcionalne, Beco Bowls so izredno trpežne in skoraj neuničljive. Na voljo so v 5 velikostih (od 26 cm do 8,5 cm), kar pomeni, da je Beco Bowl posoda primerna za vsakega ljubljenčka. Posode ne vsebujejo toksinov in jih lahko peremo v pomivalnem stroju.
  5.00 7.50 
  5.00 7.50 
 • 13.00 

  Ročno izdelane ovratnice, oprsnice in povodci Lubi

  Ročno izdelane unikatne ovratnice, oprsnice in povodci. Več vrst ovratnic in oprsnic, izdelanih glede na to, kakšne zahteve ima določena pasma. Klasične ovratnice vseh velikosti, dvojne polzatezne ovratnice za hrte ter zatezne ovratnice za večje pse in učenjake. Širina ovratnic je od 1 do 5 cm. Narejene so iz trpežnega najlona in mehkega blaga. Na dotik so prijetne, a vseeno zelo močne in kvalitetne. Lahko se operejo v pralnem stroju. Poleg željene ovratnice, lahko v kompletu naročite tudi povodec in/ ali oprsnico z enakim barvnim vzorcem. Zaradi unikatnosti izdelkov, je naročilo potrebno oddati preko e-maila ali sporočila na našem Facebook profilu, saj je možnih veliko barv in vzorcev.
  13.00 
  13.00 
 • 14.90 

  Nosilec za vrečke Snoopkarije

  Mini, ročno narejene torbice iz blaga za shranjevanje vrečk na sprehodih. Vsaka drugačna in tako zelo simpatična, na povodec jo pritrdite s prišitim velcro trakom, ima pa tudi mini režico skozi katero napeljete vrečke. Da je oprema popolna pašejo zraven biorazgradljive vrečke za kakce Beco, ene so priložene. Zaradi unikatnosti izdelkov, je naročilo potrebno oddati preko e-maila ali sporočila na našem Facebook profilu, saj je vsaka torbica drugačne barve, z različnimi našitki.
  14.90 
  14.90 
 • 20.00 

  Pametna ovratnica Semiperdo

  SEMIPERDO je pametna ovratnica, opremljena z NFC mikročipom. Za vse tiste trenutke, ko se bojimo, da bi izgubili našega štirinožnega prijatelja: prenatrpani prostori, izleti, dopusti, sprehodi in ob novoletnih ognjemetih in pokanju petard. Nekdo, ki najde izgubljeno žival, lahko neposredno pokliče ali pošlje SMS lastniku. Potrebno je samo približati svoj pametni telefon h gumbu ovratnice, kjer se nahaja elektronsko vezje. Sistem nato samodejno in v realnem času pošlje e-mail lastniku, tako da pokaže točno pozicijo izgubljenčka na zemljevidu. S funkcijo Safeguard, ki jo omogoča integracija z Googlom, lahko v realnem času spremljate gibanje živali, in s tem tudi najkrajšo pot do njega. Geolokacija, ki jo ponuja Semiperdo, vam omogoča dostop do mreže, ki jo sestavlja več kot petdeset tišoč javnih spletnih kamer po celem svetu: še ena možnost več, da lahko hitro in enostavno najdemo naše izgubljenčke. Ovratnico lahko uporabljamo v Sloveniji, kot tudi v tujini. Navodila so na ovratnici natisnjena v slovenskem in angleškem jeziku. Semiperdo je zelo lahek (5-9 gramov) in je izdelan v 7 različnih velikosti (XXS do23 cm obsega | XS 29 cm | S 34 cm | M 38 cm| L 42 cm | XL 46 cm | XXL do 52 cm). Izbirate med različnimi barvami (roza, roza z belimi pikami, rdeča, zelena lime, modra in črno-bela). Brez potrebe po vzdrževanju, je res primeren za vse naše štirinožne prijatelje. Je združljiv z vsemi pametnimi napravami, vključno z iPhone. Deluje neposredno na spletnih straneh, ter ne zahteva zapletene konfiguracije in nastavitev aplikacije. Za aktivacijo ovratnice in vnos vaših podatkov najprej približate vaš pametni telefon h gumbu ovratnice ali se povežete na naslov, natisnjen na ovratnici. Po prvem stiku se bo prikazal obrazec za registracijo z vašimi osebnimi podatki. Kontakti, ki jih boste vnesli, bodo vidni najditelju, ko bo ovratnica SEMIPERDO prebrana. Najditelj vas bo lahko kontaktiral preko telefona ali SMS-a. Na vaš e-naslov bodo poslani podatki o geolokaciji vašega ljubljenčka in izvedeli boste njegovo točno lokacijo na Google Maps. S funkcijo Safeguard, boste lahko v realnem času spremljali gibanje živali in s tem našli najkrajšo pot do njega.
  20.00 
  20.00 
 • 45.99 

  Steklena posoda Doggy Flaška za pitje strukturirane vode

  Steklena posoda je izdelana iz kakovostnega stekla Steklarne Hrastnik iz Slovenije. V steklo je vgraviran poseben geomantijski simbol in šifra serije. Steklo je, tako kot steklenica Flaška, obdelano s Flaškinim postopkom TPS2, s katerim vanj vtisnejo ustrezno vibracijo. Steklo je naraven material, ki v vodo ne izloča škodljivih snovi. Masiven podstavek, ki preprečuje, da bi vaš kuža posodo potiskal naokrog ali prevrnil, je izdelan iz mineralne mase, ki se med izdelavo ravno tako obdela s postopkom TPS2. Na ta način je vibracija trajno vtisnjena v izdelek. Vsak podstavek je izdelan ročno in je zaradi posebnega načina barvanja unikaten. Ročna izdelava in unikatnost vsakega podstavka pomeni, da so med podstavki manjša odstopanja v barvnih odtenkih in vzorcih. Na podstavek je vgraviran zoogram (mandala), posebej izdelan za pse. Avtor je geomant Robi Lavin iz Sežane. Podstavek ima obliko jajca. Jajce je simbol življenja, pri Doggy Flaški pa ne gre za katerokoli jajce, temveč za jajce v razmerju, ki ga je izračunal Walter Schauberger. To je matematično razmerje med glasbenimi oktavami, zato lahko trdimo, da je oblika harmonična. S svojo lepo obliko bo posoda Doggy Flaška postala več kot le uporaben predmet, saj bo polepšala vaše stanovanje ali pasjo uto. Čiščenje posode je enostavno in hitro. Prednosti: steklena posoda prostornine 700 ml programirano steklo za strukturirano vodo obdelano s TPS2 postopkom strukturiranja vode, prilagojenim psom ergonomična oblika masiven podstavek in nedrseče 'tačke' za stabilnost enostavno čiščenje izdelana v Sloveniji
  45.99 
  45.99 
 • 12.99 

  Biorazgradljive vrečke BecoBags – 300 vrečk v roli

  BecoBags so okolju prijazne vrečke za pasje iztrebke. Čisto novo pakiranje v eni veliki roli s 300 vrečkami. Vrečke so spravljene v kartonasti embalaži, na vrhu katere iztrgate del in ustvarite odprtino skozi katero lahko izvlečete vrečke po potrebi. Poskrbijo za to, da je pospravljanje kupčkov za vašim kosmatincem kar najbolj okolju prijazno. Vrečke BecoBags se lahko reciklirajo, so pa tudi 100% biorazgradljive. Vrečke se razgradijo v roku 1 leta, a proces poteka hitreje kadar so izpostavljene primerni temperaturi in vlagi. Posebnost vrečk je, da so močne in velike, ter v nasprotju z mnogimi drugimi podobnimi izdelki na tržišču, tudi po uporabi niso toksične za okolje.   So posebej debele, zato se ne raztrgajo med uporabo, prav tako pa so tudi nekoliko večje kot standardne vrečke.
  12.99 
  12.99 
 • 7.50 

  Nosilec za vrečke BecoPocket

  BecoPocket je revolucionaren okolju prijazen nosilec za vrečke. S posebnim sistemom pritrjevanja ga je možno namestiti na skoraj vsak povodec, trak, pas ali torbo. Lahko ga celo namestite na otroški voziček ali pa v notranjost avtomobila. Ker je narejen iz edinstvene plastike iz rastlinskih vlaken, nosilec ni le trajnosten, pač pa tudi biorazgradljiv, ko ga ne boste več uporabljali. Torej je lahko prvič vaš nosilec za vrečke prav toliko okolju prijazen kakor vrečke v njem. Izdelek je na voljo v 4 barvah.   Z nosilcem dobite tudi 1 rolico biorazgradljivih BecoBags vrečk za iztrebke.
  7.50 
  7.50