Nega

 

PAPY Pasji piškotki

Nakupuj PAPY piškotke

 

 

 

 

Naročite svojega

Previous

Next

Filters

Prikazano je 6 izdelkov

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

6 products

 • 10.90 

  Zeliščno pršilo proti klopom CAY

  Pršilo proti klopom je ročno narejeno iz naravnih izvlečkov zelišč, ki preverjeno odganjajo klope in zatrejo njihov razvoj. Pršilo proti klopom je povsem brez dodatkov kemičnih snovi, kar pomeni, da je za tvojega kužka povsem neškodljiv. Ko svojega kužka božaš in neguješ, si v tesnem stiku z njegovim kožuhom. Posledično pa tudi s sredstvom, ki ga uporabljaš proti klopom. Poskrbi, da niti ti, tvoja družina in tvoj kuža ne boste v stiku s škodljivimi kemikalijami, ki se konstantno kopičijo v prostoru, kjer se kuža nahaja. Izbrana zelišča v pršilu odganjajo klope in drug mrčes ter preprečujejo njihov razvoj. Pršilo se odlično obnese tudi v boju z bolhami. In ne samo, da odganja nevarne insekte – blagodejno vpliva tudi na kožuh. Preverjena kombinacija zelišč poskrbi za močne in sijoče dlake, spodbuja njihovo pravilno izraščanje in kožuhu povrne naravno ravnovesje. Kožuh je največji organ tvojega kužka, skozi katerega snovi prehajajo v njegovo telo. Privošči mu najboljšo zaščito z naravnim pršilom proti klopom.
  10.90 
  10.90 
 • 12.00 

  Bio zeliščni šampon za pse – TIMI za svetlo dlako

  Šampon za pse je narejen ročno in ima bio certifikat, ki potrjuje izbor vrhunskih surovin in kontrolirano proizvodnjo. Šampon za pse ne vsebuje nobenih sintetičnih kemijskih snovi, penilcev ali sintetičnih arom. Zeliščni izvlečki so sveži, iz lastne bio pridelave. Si kdaj preveril sestavine na šamponu svojega psa? Če so sploh navedene, jih je nemogoče izgovoriti in so produkt sintezne kemije. To so različni detergenti, derivati alkoholov in umetne arome, ki najdejo svojo pot skozi kožo v telo, to pa jih ne more ustrezno razgraditi in porabiti. Kopičijo se na kožuhu in povzročajo srbečico, alergije, izpadanje dlak,… V mojem šamponu za pse ni niti ene umetno pridobljene snovi, zgolj kalijevo milo (kalijev stearat), ki nastane v procesu umiljenja olj in odstrani umazanijo (dokazano ni škodljiv za kužkov organizem), in ostanki olj, ki jih celice kožuha porabijo za svoje delovanje. Zato se v kožuhu po uporabi vzpostavi naravno ravnovesje, dlake postanejo močne, mehke in sijoče. Izbrana kombinacija zelišč je primerna za nego vseh barv dlake, zelišča vplivajo na boljše izraščanje dlak in krepijo njihovo strukturo. Dlake se manj lomijo, pridobijo na lesku, lažje pa jih je tudi razčesati. Šampon za pse ima intenziven vonj po limonski travi. Šampon za pse je primeren za redno, pogosto uporabo. Z njim lahko dnevno čistiš tudi tačke, saj jih ne izsušuje. Lahko ga redčiš z vodo, vendar ni koncentrat. In še ena super novica – ker je šampon 100% naraven in bio ni nič hudega, če ga tvoj kosmatinec med kopanjem veselo liže.
  12.00 
  12.00 
 • 8.30 

  Bio zeliščna krema za pse SUKI – nega tačk

  Kremo za tačke narejena ročno iz bio surovin, ki so posebej izbrane, da ščitijo tačke tvojega psa pred zunanjimi dejavniki. Z uporabo kreme za tačke bodo tačke tvojega psa pripravljene na ”akcijo” v vsakem vremenu in letnem času. Izbrane sestavine mazila preprečujejo vnetja blazinic in pospešujejo celjenje manjših ranic in površinskih poškodb. Krema zaščiti tačke pred soljo in posledično izsuševanjem, zato je idealna izbira za hladne zimske sprehode po mestu. Ker preprečuje izsuševanje jo lahko uporabljaš tudi za poletno nego, ko so tačke izpostavljene visokim temperaturam. Preprečila bo pokanje tkiva in nastajanje razjed ter vnetij. Deluje tudi proti glivicam, ki se ob visokih poletnih temperaturah hitro naselijo na tačke. Uporabljaš jo lahko za nego otiščancev, saj pospešuje obnovo kožuha in prepreči vnetja in razpokanje tkiva. Redna uporaba mazila pospešuje obnovo pasjih blazinic in jih mehča, zaradi česar so manj občutljive na grob material in bolj odporne proti poškodbam. Zaradi naravne sestave ni nič hudega, če si kuža po uporabi prične lizati tačke, saj bo želodček sestavine normalno prebavil.
  8.30 
  8.30 
 • 7.90 

  Bio zeliščna tekočina za čiščenje ušes TIMI

  Ima tudi tvoj kuža hitro umazana ušesa, sploh poleti, ko se temperature dvignejo? Toplo in vlažno ter slabo prezračeno je idealno okolje za razvoj glivic in bakterij v ušesu. Sploh, če ima tvoj kuža povešena ušesa. Zeliščna tekočina za čiščenje ušes je ročno narejena iz naravnih izvlečkov zelišč, ki preverjeno zatirajo razvoj glivic in bakterij. Pridelana so na našem bio posestvu, skrbno požeta in skladiščena, dokler iz njih ne naredimo profesionalnih izvlečkov z zdravilnimi lastnostmi. Uho očistijo in zavarujejo pred pretiranim razvojem bakterij in glivic ter morebitnim vnetjem ušesa, ki je za kužka zelo neprijetno. Je povsem brez dodatkov kemičnih snovi, kar pomeni, da je za tvojega kužka povsem neškodljiva. S kombinacijo zelišč ušesa čistimo vsaj 2x tedensko in uspešno preprečujemo vnetje ušes. Tekočina je namenjena čiščenju zunanjega ušesa, nakapljamo jo na bombažno blazinico in z njo obrišemo uho. Tekočine nikoli ne kapljaj v uho, saj voda pospešuje rast bakterij in glivic, lahko pa se tudi dodatno zamaši sluhovod. Uho bo po uporabi tudi prijetno odišavljen. Sestavine: Izvleček ognjiča: preprečuje vnetja in zavira rast škodljivih bakterij. Kot močan antioksidant zaščitno deluje na uho in pospešuje obnovo celic Izvleček timijana: zavira rast in razvoj bakterij in glivic ter blaži srbečico Izvleček ožepka: zavira rast in razvoj bakterij in glivic, pomirja razdraženo tkivo v ušesu Izvleček žajblja: pospešuje celjenje ranic in obnovo kožnega tkiva, zaviralno deluje na bakterije in glivice Izvleček kamilice: pomirja vnetje, blaži srbečico in pospešuje celjenje tkiva. Preprečuje rast in razmnoževanje bakterij Izvleček melise: Deluje zaščitno pred virusi in bakterijami Voda Etanol Količina: 100 ml Tekočina ne zdravi vnetja ušes.
  7.90 
  7.90 
 • 12.00 

  Bio zeliščni šampon za pse- GROM za temno dlako

  Šampon za pse je narejen ročno in ima bio certifikat, ki potrjuje izbor vrhunskih surovin in kontrolirano proizvodnjo.  Šampon za pse ne vsebuje nobenih sintetičnih kemijskih snovi, penilcev ali sintetičnih arom.  Zeliščni izvlečki so sveži, iz lastne bio pridelave. Si kdaj preveril sestavine na šamponu svojega psa? Če so sploh navedene, jih je nemogoče izgovoriti in so produkt sintezne kemije. To so različni detergenti, derivati alkoholov in umetne arome, ki  najdejo svojo pot skozi kožo v telo, to pa jih ne more ustrezno razgraditi in porabiti. Kopičijo se na kožuhu in povzročajo srbečico, alergije, izpadanje dlak,… V mojem šamponu za pse ni niti ene umetno pridobljene snovi, zgolj kalijevo milo (kalijev stearat), ki nastane v procesu umiljenja olj in odstrani umazanijo (dokazano ni škodljiv za kužkov organizem), in ostanki olj, ki jih celice kožuha porabijo za svoje delovanje. Zato se v kožuhu po uporabi vzpostavi naravno ravnovesje, dlake postanejo močne, mehke in sijoče. Izbrana kombinacija zelišč je primerna za nego temne dlake, saj dlake okrepi in potemni. Zelišča dlake okrepijo, olajšajo razčesavanje in jih zgladijo. Šampon za pse je primeren za redno, pogosto uporabo. Z njim lahko dnevno čistite tačke, saj jih ne izsušuje. Lahko ga redčite z vodo, vendar ni koncentrat. In še najboljša novica – ker je šampon za pse čisto naraven in bio, ga lahko tvoj kuža med kopanjem veselo liže, brez škodljivih posledic. Kožuh je največji organ tvojega psa, skozi katerega snovi prehajajo v njegovo telo. Privošči mu najboljšo nego z mojim bio zeliščnim šamponom za pse
  12.00 
  12.00 
 • 12.00 

  Bio zeliščni šampon za pse – ŠAJA za pisano dlako

  Šampon za pse je narejen ročno in ima bio certifikat, ki potrjuje izbor vrhunskih surovin in kontrolirano proizvodnjo.  Šampon za pse ne vsebuje nobenih sintetičnih kemijskih snovi, penilcev ali sintetičnih arom.  Zeliščni izvlečki so sveži, iz lastne bio pridelave. Si kdaj preveril sestavine na šamponu svojega psa? Če so sploh navedene, jih je nemogoče izgovoriti in so produkt sintezne kemije. To so različni detergenti, derivati alkoholov in umetne arome, ki  najdejo svojo pot skozi kožo v telo, to pa jih ne more ustrezno razgraditi in porabiti. Kopičijo se na kožuhu in povzročajo srbečico, alergije, izpadanje dlak,… V mojem šamponu za pse ni niti ene umetno pridobljene snovi, zgolj kalijevo milo (kalijev stearat), ki nastane v procesu umiljenja olj in odstrani umazanijo (dokazano ni škodljiv za kužkov organizem), in ostanki olj, ki jih celice kožuha porabijo za svoje delovanje. Zato se v kožuhu po uporabi vzpostavi naravno ravnovesje, dlake postanejo močne, mehke in sijoče. Izbrana kombinacija zelišč je primerna za nego vseh barv dlake, zelišča vplivajo na boljše izraščanje dlak in krepijo njihovo strukturo. Dlake se manj lomijo, pridobijo na lesku, lažje pa jih je tudi razčesati. Šampon za pse ima intenziven vonj po limonski travi. Šampon za pse je primeren za redno, pogosto uporabo. Z njim lahko dnevno čistiš tudi tačke, saj jih ne izsušuje. Lahko ga redčiš z vodo, vendar ni koncentrat. Prvo oceno je na svojem blogu zapisala Vesna, ki pravi, da so dlake njenega kužka po uporabi mehke in močne. Oceno najdeš tukaj. In še ena super novica – ker je šampon 100% naraven in bio ni nič hudega, če ga tvoj kosmatinec med kopanjem veselo liže
  12.00 
  12.00