Natures menu

 

PAPY Pasji piškotki

Nakupuj PAPY piškotke

 

 

 

 

Naročite svojega

Previous

Next

Filters

Prikazano je 17 izdelkov

Prikaži 24/48/Vse

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

17 products

Naročanje
Naročilo zamrznjenih izdelkov se obravnava kot ločeno naročilo. Če oddano naročilo vsebuje tako zamrznjene izdelke kot tudi ostale, se le to obdela kot dve ločeni naročili. Tako mora za uveljavljanje brezplačne dostave vrednost vsakega naročila presegati prag za brezplačno dostavo.
Dostava
Dostava zamrznjenih izdelkov poteka po dogovoru ob oddaji naročila in jo zaradi zagotavljanja kakovosti vršimo sami. Prosimo, da ob zaključku nakupa preverite, če ste vnesli veljavne kontaktne podatke, saj vas bomo o času dostave obvestili in se z vami dogovorili za točen termin dostave.
Za dostavo zamrznjenih izdelkov mora biti minimalna vrednost naročila nad 30 EUR.
Za dostavo v krogu 35 km obračunamo strošek dostave po enotni ceni 5,00 EUR za naročila v vrednosti od 30 EUR do 50 EUR. Za naročila nad 50 EUR je dostava v krogu 35 km brezplačna.
Za dostavo nad 35 km prištejemo k strošku dostave 0,25 EUR za vsak dodaten kilometer. Dostava je brezplačna za naročila nad 150 EUR.
Strošek dostave se obračuna k naročilu, kar bo vidno na priloženem računu.
Odstop od naročila in vračilo izdelkov
Od naročila lahko odstopite pisno prek elektronske pošte na naslov: info@papy.si ali ustno na telefonski številki 041 688 775. Odstopite lahko od trenutka oddaje naročila in najkasneje ob dostavi izdelkov, pri čemer se vam lahko zaračuna stroške dostave. Zamrznjenih izdelkov zaradi narave blaga ni mogoče vrniti po prevzemu blaga.
Hranjenje
Zamrznjene izdelke je potrebno hraniti na temperaturi -18°C. Odtaljenega izdelka ne zamrzujte ponovno.

 • 5.95 
  5.95 
 • 5.95 
  5.95 
 • 5.95 
  5.95 
 • 1.65 

  Mesna vrečka s piščancem iz proste reje

  Mesne vrečke Country Hunter so napolnjene z 80% piščanca iz proste reje, polnovrednim sadjem in zelenjavo, ki so nato nežno pokuhane na pari. Na tak način se ohranijo naravne dobrote in hranilne snovi v izdelku. Odlikuje jih le en vir beljakovin in uravnoteženo razmerje hranilnih snovi, ki prispevajo k vzdrževanju vitalnosti in zdravja vašega psa. Ker ne vsebuje žitaric in glutena je mesna vrečka Country Hunter primeren obrok za pse, ki jih pestijo alergije in intoleranca na hrano.

  Sestava

  piščanec iz proste reje (min. 80 %), sladki krompir(3 %), korenje (3%), grah(3 %), jagodičevje – mešano (2%), šentjanževka (0,5%), spirulina (0,5%), izvleček juke, izvleček zelenega čaja, izvleček grozdnih pešk, izvleček rožmarina.

  Analitska sestava

  surove beljakovine 10,7 %, surova olja in maščobe 5,10 %, surovi pepel 2 %, surove vlaknine 0,3%, vlaga 72 % .

  Dodatki (na kg)

  Nutritivni dodatki: Vitamini in provitamini: vitamin A 3.000 IE (E672), vitamin D3 200 IE (E671), vitamin E 30 mg (alfa tokoferol). Elementi v sledovih: cinkov sulfat monohidrat 15 mg (E6), manganov sulfat monohidrat 3 mg, brezvodni kalcijev jodat 0,75 mg (E2), natrijev selenit 0,03 mg (E8).
  Navodilo za hranjenje/ dan: Pritlikavi psi: ½ vrečke -2 vrečk Majhni psi: 2 – 3 vrečke Srednji psi: 3-7 vrečk Veliki psi: 7+ vrečk
  1.65 
  1.65 
 • 1.65 

  Mesna vrečka z govedino (pašne živali)

  Mesne vrečke Country Hunter so napolnjene z 80% govedine za humano uporabo, polnovrednim sadjem in zelenjavo, ki so nato nežno pokuhane na pari. Na tak način se ohranijo naravne dobrote in hranilne snovi v izdelku. Odlikuje jih le en vir beljakovin in uravnoteženo razmerje hranilnih snovi, ki prispevajo k vzdrževanju vitalnosti in zdravja vašega psa. Ker ne vsebuje žitaric in glutena je mesna vrečka Country Hunter primeren obrok za pse, ki jih pestijo alergije in intoleranca na hrano.

  Sestava

  govedina (min. 80 %), sladki krompir (3 %), korenje (3%), grah (3 %), jagodičevje – mešano (2%), šentjanževka (0,5%), spirulina (0,5%) izvleček juke, izvleček zelenega čaja, izvleček grozdnih pešk, izvleček rožmarina.

  Analitska sestava

  surove beljakovine 10,5 %, surova olja in maščobe 6,5 %, surovi pepel 2 %, surove vlaknine 0,3%, %, vlaga 72 %.

  Dodatki (na kg)

  Nutritivni dodatki: Vitamini in provitamini: vitamin A 3.000 IE (E672), vitamin D3 200 IE (E671), vitamin E 30 mg (alfa tokoferol). Elementi v sledovih: cinkov sulfat monohidrat 15 mg (E6), manganov sulfat monohidrat 3 mg, brezvodni kalcijev jodat 0,75 mg (E2), natrijev selenit 0,03 mg (E8).
  Navodilo za hranjenje/ dan: Pritlikavi psi: ½ vrečke -2 vrečk Majhni psi: 2 – 3 vrečke Srednji psi: 3-7 vrečk Veliki psi: 7+ vrečk
  1.65 
  1.65 
 • 5.95 
  5.95 
 • Placeholder

  Country Hunter monoproteinske pločevinke, divji prašič 400g

  Monobeljakovinske pločevinke Country Hunter so napolnjene z 80% mesa divjega prašiča visoke kakovosti za humano uporabo, polnovrednim sadjem in zelenjavo, ki je nato nežno pokuhana na pari. Na tak način se ohranijo naravne dobrote in hranilne snovi v izdelku. Odlikuje jih le en vir beljakovin in uravnoteženo razmerje hranilnih snovi, ki prispevajo k vzdrževanju vitalnosti in zdravja vašega psa. Ker ne vsebuje žitaric in glutena je pločevinka Country Hunter primeren obrok za pse, ki jih pestijo alergije in prehranske intolerance. So odlična alternativa za na pot. Vse naše pločevinke Country Hunter vsebujejo sestavine za humano uporabo, so absolutno brez stranskih mesnih proizvodov. Popolnoma uravnotežena formula, ki jo priporočajo veterinarji. Monobeljakovinska pločevinka Country Hunter velja za odlično izločevalno dieto.
 • 3.25 

  Country Hunter monoproteinska pločevinka, raca 400g

  Monobeljakovinske pločevinke Country Hunter so napolnjene z 80% račjega mesa visoke kakovosti za humano uporabo, polnovrednim sadjem in zelenjavo, ki je nato nežno pokuhana na pari. Na tak način se ohranijo naravne dobrote in hranilne snovi v izdelku. Odlikuje jih le en vir beljakovin in uravnoteženo razmerje hranilnih snovi, ki prispevajo k vzdrževanju vitalnosti in zdravja vašega psa. Ker ne vsebuje žitaric in glutena je pločevinka Country Hunter primeren obrok za pse, ki jih pestijo alergije in prehranske intolerance. So odlična alternativa za na pot. Vse naše pločevinke Country Hunter vsebujejo sestavine za humano uporabo, so absolutno brez stranskih mesnih proizvodov. Popolnoma uravnotežena formula, ki jo priporočajo veterinarji. Monobeljakovinska pločevinka Country Hunter velja za odlično izločevalno dieto.
  3.25 
  3.25 
 • 3.25 

  Country Hunter pločevinka, skuša in piščanec 400g

  Popolne in prehransko uravnotežene pločevinke Country Hunter so napolnjene z visoko kakovostnim mesom skuše in piščanca za humano uporabo, polnovrednim sadjem in zelenjavo, ki je nato nežno pokuhano na pari. Na tak način se ohranijo naravne dobrote in hranilne snovi v izdelku. Odlikuje jih etično pridobljeno sestavine in uravnoteženo razmerje hranilnih snovi, ki prispevajo k vzdrževanju vitalnosti in zdravja vašega psa. Ker ne vsebuje žitaric in glutena je pločevinka Country Hunter primeren obrok za pse, ki jih pestijo alergije in prehranske intolerance. So odlična alternativa za na pot. Vse naše pločevinke Country Hunter vsebujejo sestavine za humano uporabo, so absolutno brez stranskih mesnih proizvodov. Popolnoma uravnotežena formula, ki jo priporočajo veterinarji.
  3.25 
  3.25 
 • 3.25 

  Country Hunter monoproteinska pločevinka, divjačina z borovnicami 400g

  Monobeljakovinske pločevinke Country Hunter so napolnjene z 80% divjačinskega mesa visoke kakovosti za humano uporabo, polnovrednim sadjem in zelenjavo, ki je nato nežno pokuhana na pari. Na tak način se ohranijo naravne dobrote in hranilne snovi v izdelku. Odlikuje jih le en vir beljakovin in uravnoteženo razmerje hranilnih snovi, ki prispevajo k vzdrževanju vitalnosti in zdravja vašega psa. Ker ne vsebuje žitaric in glutena je pločevinka Country Hunter primeren obrok za pse, ki jih pestijo alergije in prehranske intolerance. So odlična alternativa za na pot. Vse naše pločevinke Country Hunter vsebujejo sestavine za humano uporabo, so absolutno brez stranskih mesnih proizvodov. Popolnoma uravnotežena formula, ki jo priporočajo veterinarji. Monobeljakovinska pločevinka Country Hunter velja za odlično izločevalno dieto.
  3.25 
  3.25 
 • 13.03 

  Natures Menu Mighty Mixer – losos

  MIGHTY MIXER z lososem in kropirjem Dopolnilna hrana za pse, primerna za mešanje k doma pripravljeni surovi ali kuhani hrani. Mighty Mixer je primeren tudi za občutljive pse, vsebuje losos & krompir primerne za humano uživanje, formulo dopolnjuje naravno sušeno sadje, zelenjavo in zelišča. S pomočjo Mighty Mixer-ja sami pripravite popoln in uravnotežen obrok, le dodate 80% surovega ali kuhanega mesa.
  SESTAVA: krompir (25%), oves (23.6%), grah (23.5%), losos (14.5%), korenje (4.9%), jabolka (3%), *piščančja maščoba (2.6%), laneno seme (1%), ribje olje (1%), naravno sušena zelenjava in mešanica zelišč (0.4%, rjave alge, buča, korenina cikorije, rožmarin), brokoli (0.2%). *piščančja maščoba - ker je piščančja maščoba filtrirana in očiščena ne povzroča alergisjkih reakcij oz. je primerna za uživanje pri psih intolerantnih na piščančjo beljakovino. Piščančjo maščobo uporablja Natures Menu v izdelku Mighty Mixer, ker predstavljo eno najbolj kakovostnih in najlažje prebavljivih maščob za pse.
  PAKIRANJE: 2 kg
  13.03 
  13.03 
 • 13.03 

  Natures Menu Mighty Mixer – puran

  Dopolnilna hrana za pse, primerna za mešanje k doma pripravljeni surovi ali kuhani hrani. Mighty Mixer je primeren tudi za občutljive pse, vsebuje purana iz proste reje & oves primerna za humano uživanje, formulo dopolnjuje naravno sušeno sadje, zelenjavo in zelišča. S pomočjo Mighty Mixer-ja sami pripravite popoln in uravnotežen obrok, le dodate 80% surovega ali kuhanega mesa.

   
  Dopolnilna hrana za pse, primerna za mešanje k doma pripravljeni surovi ali kuhani hrani. Mighty Mixer je primeren tudi za občutljive pse, vsebuje purana iz proste reje & oves primerna za humano uživanje, formulo dopolnjuje naravno sušeno sadje, zelenjavo in zelišča. S pomočjo Mighty Mixer-ja sami pripravite popoln in uravnotežen obrok, le dodate 80% surovega ali kuhanega mesa.
  SESTAVA: oves (39%), grah (16%), krompir (16%), puran (14.5%), korenje (4.9%), jabolka (3%),Piščančja maščoba (2.6%), laneno seme (1%), ribje olje (1%), naravno sušena zelenjava in mešanica zelišč (0.4%, rjave alge, pulpa buče, korenina cikorije, rožmarin), brokoli (0.2%). Nutritivni dodatki (na kg): Vitamin in provitamini:vitamin A 27,000iu, Vitamin D 1,800iu, Vitamin E 135mg, Vitamin B6 11.7mg, antioksidanti.Elementi v sledovih: železov sulfat monohidrat 261mg (Fe: 86mg), kalijev jodid 1.9mg (I: 1.4mg), bakrov sulfat pentahidrat 33mg (Cu: 8.8mg), manganov sulfat monohidrat 123mg (Mn: 40mg), cinkov sulfat monohidrat 396mg (Zn: 144mg), natrijev selenit 0.2mg (Se: 0.1mg). ANALITIČNE SESTAVINE: beljakovine 14%, surove maščobe 12.7%, surovi pepel 2.8%, surove vlaknine 3.1%, vlaga 9%. *piščančja maščoba - ker je piščančja maščoba filtrirana in očiščena ne povzroča alergisjkih reakcij oz. je primerna za uživanje pri psih intolerantnih na piščančjo beljakovino. Piščančjo maščobo uporablja Natures Menu v izdelku Mighty Mixer, ker predstavljo eno najbolj kakovostnih in najlažje prebavljivih maščob za pse.
  PAKIRANJE: 2 kg
   
  13.03 
  13.03 
 • 13.36 

  Kunec z brusnicami

  Hranljive surove mesne kocke slastnega zajca. Liofiziran proizvod (sušen z zamrzovanjem) za ohranitev hranilnih snovi in okusa. Pakirano za takojšnjo uporabo za pasji prigrizek ali priboljšek. Kunec je močno priljubljena vrsta mesa med vsemi pasmami, pogosto izbrani ulov na britanskem podeželju. Pakiran je z vitamini B12, B3 in B6 ter predstavlja bogat vir minerala selen, ki ga telo uporablja za proizvodnjo antioksidantov. Brusnice vsebujejo visoke ravni vitamina C, fitohranilnih snovi in delujejo antibakterijsko.

  Sestava

  Mesna kocka: kunec (60 %), grah (10 %), koleraba (10 %), korenje (7 %), jabolka (5 %), brusnicami (4 %), morske alge (1 %), špinača (1 %), izvleček juke (Yucca Schidigera), izvleček zelenega čaja, izvleček grozdnih pečk, izvleček kvasa, dikalcijev fosfat, kalcijev karbonat. Pečene hrustljave kocke: oves 40%, goveja jetra 9%, grah 9%, korenje 9%, sladki krompir 9 %, sušena govedina 9 %, koleraba 4,5%, jabolka 4,5%, borovnice 1%, morska trava 1%, špinača 1%, lososovo olje 1%, izvleček juke (Yucca Schidigera), izvleček zelenega čaja, izvleček grozdnih pečk, izvleček kvasa , ekstrakt slada, dikacijev fosfat, kalcijev karbonat.

  Analitska sestava

  surove beljakovine 26 %, surova olja in maščobe 13 %, surovi pepel 3,5 %, surove vlaknine 3 %, vlaga 7 % .

  Dodatki (na kg)

  Vitamini in provitamini: vitamin A 1.000 IE (E672), vitamin D3 100 IE (E671), vitamin E 14 mg (alfa tokoferol). Elementi v sledovih: cinkov sulfat monohidrat 50,1 mg (E6), železov sulfat monohidrat 20 mg (E1), bakrov sulfat pentahidrat 7,2 mg (E4), brezvodni kalcijev jodat 0,4 mg (E2), selenizirane kvasovke inaktivne 8,6 mg.
  Smernice hranjenja: Majhni (1-5kg) =30g - 100g/ dan Srednji (5-10kg) = 100g - 180g/ dan Veliki (10-25kg) = 180g - 350g/ dan Zelo veliki (25-40kg) = 350g - 500g/ dan Sveža voda mora biti psu vedno na voljo. Hrano lahko servirate suho ali pa jo zalijte s toplo vodo in po nekaj minutah ponudite psu.
  13.36 
  13.36 
 • 13.36 

  Raca s slivami

  Hranljive surove mesne kocke mamljive race. Liofiziran proizvod (sušen z zamrzovanjem) za ohranitev hranilnih snovi in okusa. Pakirano za takojšnjo uporabo za pasji prigrizek ali priboljšek. Raca je hranilno meso z visoko vsebnostjo mineralov, kot so selen, cink, baker in železo, kalcij in fosfor. V svojem surovem stanju vsebuje tudi omega maščobne kisline, ki so ključnega pomena za zdravje srca, ledvic in kože. Sliva je tradicionalno britansko sadje, ki vsebuje hranilen beta karoten in vitamine A, C in K.

  Sestava

  Mesna kocka: raca (60 %), grah (10 %), koleraba (10 %), korenje (7 %), jabolka (5 %), slive (4 %), morske alge (1 %), špinača (1 %), izvleček juke (Yucca Schidigera), izvleček zelenega čaja, izvleček grozdnih pečk, izvleček kvasa, dikalcijev fosfat, kalcijev karbonat. Pečene hrustljave kocke: oves 40%, goveja jetra 9%, grah 9%, korenje 9%, sladki krompir 9 %, sušena govedina 9 %, koleraba 4,5%, jabolka 4,5%, borovnice 1%, morska trava 1%, špinača 1%, lososovo olje 1%, izvleček juke (Yucca Schidigera), izvleček zelenega čaja, izvleček grozdnih pečk, izvleček kvasa , ekstrakt slada, dikacijev fosfat, kalcijev karbonat.

  Analitska sestava

  surove beljakovine 26 %, surova olja in maščobe 13 %, surovi pepel 3,5 %, surove vlaknine 3 %, vlaga 7 % .

  Dodatki (na kg)

  Vitamini in provitamini: vitamin A 1.000 IE (E672), vitamin D3 100 IE (E671), vitamin E 14 mg (alfa tokoferol). Elementi v sledovih: cinkov sulfat monohidrat 50,1 mg (E6), železov sulfat monohidrat 20 mg (E1), bakrov sulfat pentahidrat 7,2 mg (E4), brezvodni kalcijev jodat 0,4 mg (E2), selenizirane kvasovke inaktivne 8,6 mg.
  Smernice hranjenja: Majhni (1-5kg) =30g - 100g/ dan Srednji (5-10kg) = 100g - 180g/ dan Veliki (10-25kg) = 180g - 350g/ dan Zelo veliki (25-40kg) = 350g - 500g/ dan Sveža voda mora biti psu vedno na voljo. Hrano lahko servirate suho ali pa jo zalijte s toplo vodo in po nekaj minutah ponudite psu.
  13.36 
  13.36 
 • 13.36 

  Divjačina z borovnicami

  Hranljive surove mesne kocke iz slastne divjačine. Liofiziran proizvod (sušen z zamrzovanjem) za ohranitev hranilnih snovi in okusa. Pakirano za takojšnjo uporabo za pasji prigrizek ali priboljšek. Divjačina je pusto meso, bogato s hranilnimi snovmi, dodani so vitamini B, z visoko ravnjo B12, in železo. Zelo znana je po svojih bogatih okusih gozda, ki se jim ni mogoče upreti. Borovnice so bogate z antioksidanti, vključno z vitaminom C in vitaminom K.

  Sestava

  Mesna kocka: divjačina (60 %), grah (10 %), koleraba (10 %), korenje (7 %), jabolka (5 %), borovnice (4 %), morske alge (1 %), špinača (1 %), izvleček juke (Yucca Schidigera), izvleček zelenega čaja, izvleček grozdnih pečk, izvleček kvasa, dikalcijev fosfat, kalcijev karbonat. Pečene hrustljave kocke: oves 40%, goveja jetra 9%, grah 9%, korenje 9%, sladki krompir 9 %, sušena govedina 9 %, koleraba 4,5%, jabolka 4,5%, borovnice 1%, morska trava 1%, špinača 1%, lososovo olje 1%, izvleček juke (Yucca Schidigera), izvleček zelenega čaja, izvleček grozdnih pečk, izvleček kvasa , ekstrakt slada, dikacijev fosfat, kalcijev karbonat.

  Analitska sestava

  surove beljakovine 26 %, surova olja in maščobe 13 %, surovi pepel 3,5 %, surove vlaknine 3 %, vlaga 6 % .

  Dodatki (na kg)

  Vitamini in provitamini: vitamin A 1.000 IE ( E672), vitamin D3 100 IE (E671), vitamin E 14 mg (alfa tokoferol). Elementi v sledovih: cinkov sulfat monohidrat 50,1 mg (E6), železov sulfat monohidrat 20 mg (E1), bakrov sulfat pentahidrat 7,2 mg (E4), brezvodni kalcijev jodat 0,4 mg (E2), selenizirane kvasovke inaktivne 8,6 mg.
  Smernice hranjenja: Majhni (1-5kg) =30g - 100g/ dan Srednji (5-10kg) = 100g - 180g/ dan Veliki (10-25kg) = 180g - 350g/ dan Zelo veliki (25-40kg) = 350g - 500g/ dan Sveža voda mora biti psu vedno na voljo. Hrano lahko servirate suho ali pa jo zalijte s toplo vodo in po nekaj minutah ponudite psu.
  13.36 
  13.36 
 • 5.29 
  5.29 
 • 5.29 

  Natures Menu Frozen Nugget 1kg

  Surovi obrok iz odličnih kosov mesa. Vaš pes bo tako užival ob vampih, srčkih, jetrih in lososu. POPOLN in URAVNOTEŽEN obrok, ki NE VSEBUJE žitaric! 
  5.29 
  5.29