Igrače

 

PAPY Pasji piškotki

Nakupuj PAPY piškotke

 

 

 

 

Naročite svojega

Previous

Next

Filters

Prikazano je 24 izdelkov

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

24 products

 • 11.95 15.95 

  Igrača Hurley

  Hurley je trajna pasja igrača, ki je oblikovana kot kost in je namenjene žvečenju. Hurley je možno 100% reciklirati in je narejen v ZDA. Ne vsebuje BPA in ftalatov ter je popolnoma varen. Lahko ga peremo tudi v pomivalnem stroju. Na voljo je v mini, mali in veliki različici, ter v treh živih barvah – tako da ga zlahka zasledimo v vodi, snegu ali travi.
  • Garantirano odporna
  • Plava na vodi
  • Uporabna kot žoga, kost ali palica
  • Odlična igrača za žvečenje
  • Tri različne velikosti za vse vrste gobčkov
  • Narejena v ZDA
  Velikost:
  • Mini 11,5cm
  • Mala 15cm
  • Velika 21cm
   
  11.95 15.95 
  11.95 15.95 
 • 14.95 22.95 

  Igrača Air Boz

  Lahka, odbijajoča in dovolj mehka za pse, da jo lahko ujamejo z zobmi. Boz™ (rima se z nose - angleško) pasja žoga ima vzdržljiv zunanji ovoj, ki se zoperstavi vsakemu fanatičnemu lovilcu. Medtem, ko človeška dlan tipično ne more stisniti Boz, ga psi lahko stisnejo z zobmi, kar jim daje zadovoljujoč občutek sproščanja endorfina. Boljša od tenis žogice, Boz je bolj vzdržljiv, stisljiv in ne vsebuje nobenih toksičnih lepil ali svinca. Manjša velikost se prilega vsem standardnim metalcem za žoge. Kot vse Zogoflex® in Zogoflex Air™ igrače za pse je tudi Boz razgradljiv, narejen v ZDA, plavajoč, z garancijo proti uničenju, ne vsebuje lateksa, BPA in ftalatov, FDA skladen, nestrupen in pralen v pomivalnem stroju.

  IGRANJE. Teksturirana, mehka pasja žoga za neutrudne lovilce.

  • Lahka in mehka žoga za pse za lovljenje po zraku
  • Bolj vzdržljiva in varna kot teniška žoga
  • Visoko odbojna + plavajoča za zabavo na vsakem terenu
  Trpežno in mehko stiskanje, zaradi tehnologije z zrakom napoljnjene sredice! Zračna sredica pomeni, da Zogoflex Air plava višje in se jo lahko vrže dlje, polega tega pa zagotavljajo prijetno in vzdržljivo stiskanje. Velikosti: S ∅ 6,4 cm L ∅ 10 cm
  14.95 22.95 
  14.95 22.95 
 • 5.50 

  Jungle dvojni vozel iz vrvi

  Vsi vemo, kako se lahko kuža naveže na svojo najljubšo igračo. Malo manj pa nam je navadno znano, kako so izdelki za naše živali narejeni in kaj je sploh v njih. Pri BecoThings vztrajno iščejo naravne in ekološke materiale, ki predstavljajo alternativo sintetičnim materialom, ki smo jim vsakodnevno izpostavljeni. Ob uporabi BecoThings igrač namreč vedno vemo, kaj točno ima naš kuža v gobčku in kaj držimo v rokah med igro. Jungle igrače iz vrvi so narejene iz bombaža in antibakterijske konoplje. To pomeni, da igrače med igro čistijo pasje zobe, seveda pa tudi to da ne vsebujejo prav nobenih umetnih materialov. Poleg tega so igrače okolju prijazne in se lahko po uporabi brez slabe vesti zavržejo – čez čas se bodo namreč popolnoma razgradile. Kot vse ostale BecoThings igrače, so tudi Jungle igrače iz vrvi plod etične proizvodnje in morajo prestati zahtevna kakovostna testiranja. Material: bombaž in konoplja Premer vrvi: 1,5cm
  5.50 
  5.50 
 • 5.50 

  Obroč Beco Hoop

  Beco Hoop 100% naravni obroč je narejen za maksimalno natezanje in zvijanje. Ker je tako zelo močan, je odličen pripomoček pri igri vleke! ZAKAJ SO BECOTHINGS IGRAČE DRUGAČNE? Kakor vsi izdelki BecoThings, so tudi njihove igrače naravne in okolju prijazne, a za obliko se skriva veliko več kot samo inovativni materiali. V letu 2012 so BecoThings začeli s proizvodnjo prvih 100% naravnih igrač iz gume na osnovi riževih luščin. Ta material je revolucionaren, nestrupen, okolju prijazen in popolnoma varen tudi za najbolj navdušene pse. Pri izdelavi igračam ni dodano nič kar ne bi bilo naravno, to pa pomeni da ne glede na to koliko vaš pes rad žveči, ne more okusiti nič strupenega. Vse BecoToys igrače imajo aromo vanilije in so na voljo v treh barvah: modri, roza in zeleni. Izberite vam najljubšo! Velikost S: premer: 12 cm debelina 1.75 cm Velikost L: premer: 16.5 cm debelina: 2.5 cm
  5.50 
  5.50 
 • 5.50 9.50 

  Žoga BecoBall

  BecoBall žoga je votla in je zasnovana tako, da jo lahko uporabljamo tudi za skrivanje priboljškov, ter s tem še dodatno krajšamo čas svojemu kosmatincu. Je tudi lažja in bolj poskočna, kar jo naredi psom še bolj zanimivo. Značilnosti žoge L: Premer 7,5 cm ZAKAJ SO BECOTHINGS IGRAČE DRUGAČNE? Kakor vsi izdelki BecoThings, so tudi njihove igrače naravne in okolju prijazne, a za obliko se skriva veliko več kot samo inovativni materiali. V letu 2012 so BecoThings začeli s proizvodnjo prvih 100% naravnih igrač iz gume na osnovi riževih luščin. Ta material je revolucionaren, nestrupen, okolju prijazen in popolnoma varen tudi za najbolj navdušene pse. Pri izdelavi igračam ni dodano nič kar ne bi bilo naravno, to pa pomeni da ne glede na to koliko vaš pes rad žveči, ne more okusiti nič strupenega. Vse BecoToys igrače imajo aromo vanilije in so na voljo v treh barvah: modri, roza in zeleni. Izberite vam najljubšo!
  5.50 9.50 
  5.50 9.50 
 • Obroč na vrvici Beco

  Beco Hoop na vrvici je 100% naravni obroč je narejen za maksimalno natezanje in zvijanje. Ker je tako zelo močan, je odličen pripomoček pri igri vleke! 100% naravna dolga bombažna vrv omogoča, da vržete obroč BecoHoop dlje in da je vlečenje še zabavnejše. ZAKAJ SO BECOTHINGS IGRAČE DRUGAČNE? Kakor vsi izdelki BecoThings, so tudi njihove igrače naravne in okolju prijazne, a za obliko se skriva veliko več kot samo inovativni materiali. V letu 2012 so BecoThings začeli s proizvodnjo prvih 100% naravnih igrač iz gume na osnovi riževih luščin. Ta material je revolucionaren, nestrupen, okolju prijazen in popolnoma varen tudi za najbolj navdušene pse. Pri izdelavi igračam ni dodano nič kar ne bi bilo naravno, to pa pomeni da ne glede na to koliko vaš pes rad žveči, ne more okusiti nič strupenega. Vse BecoToys igrače imajo aromo vanilije in so na voljo v treh barvah: modri, roza in zeleni. Izberite vam najljubšo! Velikost obroča L: premer: 16.5 cm debelina 2.5 cm Velikost obroča S: premer: 12 cm debelina 1.75 cm Dolžina vrvi: 45 cm
 • 10.95 

  Žoga Jive

  Zogoflex West Paw Jive® je trpežna, varna, nestrupena, 100% razgradljiva in plavajoča trda pasja igrača v 3 barvah. Oblikovana za metanje Prilega se standardnim metalcem Najvzdržljivejša pasja žogica V treh velikostih Ukrivljena oblika za nepredvidljive odboje Garancija na zadovoljstvo – prva menjava uničene igrače je brezplačna! Jive® žoga ima poseben utor, kar omogoča najbolj čudaške odboje. Jive® je najbolj vzdržljiva pasja žoga. Je tudi edina, ki jo vaš pes potrebuje – svetla, poskočna in plavajoča. Uprite se slini in uporabite standardni metalec žog, po igri pa jo enostavne vržite v pomivalni stroj. Kot vse Zogoflex igrače je tudi Jive® razgradljiv, izdelan v ZDA, certificirano varen (brez tfalatov) z garancijo na trajnost. Ne samo, da je Zogoflex® BPA prost, brez tfalatov in netoksičen, je tudi FDA skladen, kar je zelo pomembno, ko pride v tako tesen stik z vašim ljubljenčkom. Za vse pse, ki obožujejo čofotanje ali plavanje (ali samo odvračanje pozorni v kadi), Zogoflex® bo ostal na površju. Zogoflex igrače za pse so, ob pravilni uporabi, neuničljive, netoksične in povsem varne za vašega psa. Ker so psi zelo družabni, obožujejo igro s svojimi lastniki. Zogoflex igrače za pse lahko uporabljate pri igri, športu, lahko pa, z Zogoflex igračo za pse, svojega psa tudi zaposlite. S pravilno izbiro igrače za pse boste naredili igro še bolj zanimivo in zabavno. Pri nas boste našli igrače za pse z garancijo, ki jih lahko uporabite za vzgojo, trening, za igro ali pa miselne izzive. S pravo pasjo igračo boste ohranjali vašega psa zdravega in v dobri fizični kondiciji. Zogoflex ima dolgo življensko dobo. Če iz kakršnega koli razloga odpove, ga brezplačno zamenjamo.
  10.95 
  10.95 
 • 23.95 

  Igrača Air Dash

  Dash™ frizbi za pse je, s svojo aerodinamično obliko, ljudem enostaven za metanje in psom zabaven za lovljenje. Njegova sredinska luknja omogoča enostavno pobiranje s tal, stabilen in hiter let ter postopen spust. Vzdržljiv zunanji ovoj obdaja mehko peno in je tako nežen do pasjih čeljusti kot tudi človeške roke. Dash™ frizbi za pse, z zračno tehnologijo vbrizganimi mehurčki, omogoča psom, da ta visoko leteči frizbi z veseljem lovijo po tleh in po vodi. Kot vse Zogoflex® in Zogoflex Air™ igrače za pse, je tudi Dash™ razgradljiv, narejen v ZDA, plavajoč, z garancijo proti uničenju, ne vsebuje lateksa, BPA in ftalatov, FDA skladen, nestrupen in pralen v pomivalnem stroju.

  IGRANJE. Visoko leteč, aerodinamični disk za pse

  • Narejeno iz mehkega materiala, ki je nežen za pasjo čeljust
  • Sredinska luknja zagotavlja stabilen in hiter let
  • Psi frizbiju enostavno sledijo, ljudem pa je enostaven za pobiranje
  Zračna sredica zagotavlja manjšo težo igrače, posledično Zogoflex Air na vodi plava višje in je tako psu lažje vidna.

  ∅ 20 cm

  23.95 
  23.95 
 • 23.95 

  Igrača Air Wox

  Wox™ je zadnja igrača iz zbirke Zogoflex Air. Izvrstna igrača za igro vlečenja, ki ima 3 vzdržljive nogice, ki jih psi radi stiskajo s svojimi zobmi. Zaradi svoje oblike se igrača odbija v različne smeri kar vašega kužka spodbuja k razmišljanju med igro. Oprijem igrače je enostaven in nežen za človeške roke in pasje čeljusti. Če se radi ruvate s svojim kužkom, je to kot nalašč za vas in vašega kosmatinca. Wox™ je zanimiv in zelo nepredvidljiv, saj se odbija sem in tja, vendar varen in zabaven. Kot vse Zogoflex® in Zogoflex Air™ igrače za pse, je tudi Wox™ razgradljiv, narejen v ZDA, plavajoč, z garancijo proti uničenju, ne vsebuje lateksa, BPA in ftalatov, FDA skladen, nestrupen in pralen v pomivalnem stroju.

  IGRANJE. Narejeno za vlečenje, metanje in stresanje.

  • Tri majave nogice za interaktivno igro in vlečenje
  • Odlična igrača za igranje s psom ali za samozaposlitev psa
  • Stisljiva, skakajoča in odporno na udarce ter vbode
  Velikost: 10 cm višina, 17,5 cm širina
  23.95 
  23.95 
 • 9.50 12.50 

  Medvedek Toby s piskačem

  Spoznajte BecoPets družino! Igrače, ki jih ustvarja BecoPets so vedno okolju prijazne in tako prijazne tudi do vseh živali. Vsak član BecoPets družine dobi ob pridružitvi ekipi svojo žival, ki ga predstavlja. To pa je bil tudi navdih za nastanek serije mehkih a izjemno trpežnih piskajočih pasjih igrač. Vsaka žival je napolnjena z vlakni iz recikliranega polifila (reciklirane plastenke), kar naredi igrače še posebej mehke ter seveda ekološke. Ne glede na to ali ima vaš kosmatinec rad igrače za cartljanje ali pa za ravsanje, mu bo igračka iz družine BecoPets gotovo pisana na kožo. Vsaka igračka ima tudi piskača, ki naredi igro še bolj zanimivo. Prekrite pa so s trpežnimi prevlekami ter zašite z dvojnim šivom, kar jih naredi še bolj trpežne.
  9.50 12.50 
  9.50 12.50 
 • 9.50 12.50 

  Žirafa George s piskačem

  Spoznajte BecoPets družino! Igrače, ki jih ustvarja BecoPets so vedno okolju prijazne in tako prijazne tudi do vseh živali. Vsak član BecoPets družine dobi ob pridružitvi ekipi svojo žival, ki ga predstavlja. To pa je bil tudi navdih za nastanek serije mehkih a izjemno trpežnih piskajočih pasjih igrač. Vsaka žival je napolnjena z vlakni iz recikliranega polifila (reciklirane plastenke), kar naredi igrače še posebej mehke ter seveda ekološke. Ne glede na to ali ima vaš kosmatinec rad igrače za cartljanje ali pa za ravsanje, mu bo igračka iz družine BecoPets gotovo pisana na kožo. Vsaka igračka ima tudi piskača, ki naredi igro še bolj zanimivo. Prekrite pa so s trpežnimi prevlekami ter zašite z dvojnim šivom, kar jih naredi še bolj trpežne.
  9.50 12.50 
  9.50 12.50 
 • 18.90 

  Igrača Tux

  Tux je igrača za priboljške, ki je garantirano trpežna. Namenjena je še posebej najbolj vztrajnim žvekačem. Igračo napolnite s psom najljubšim nadevom in uživajte v njegovi igri. Igračo lahko celo perete v pomivalnem stroju, in jo s tem popolnoma očistite po pasji pojedini.
  • Garantirano odporna.
  • Lahko jo nadevamo z jogurtom ali piščančjo juho in jo zamrznemo
  • Plava na vodi
  • Ima nepredvidljiv odboj
  • Odlična igrača za žvečenje
  • Narejena v ZDA
  Vse Zogoflex igrače plavajo na vodi, se odbijajo, zvijajo, niso toksične in jih je možno reciklirati.
  18.90 
  18.90 
 • 7.00 11.00 

  Igrača kost BecoBone

  Kompaktna guma iz riževih luščin naredi igračo še posebej odskočno in bolj zabavno za lovljenje! Kost je upogljiva in se med igro zvija. V sredini je tudi odprtina, v katero lahko skrijemo priboljške ter naredimo igro še bolj interaktivno. ZAKAJ SO BECOTHINGS IGRAČE DRUGAČNE? Kakor vsi izdelki BecoThings, so tudi njihove igrače naravne in okolju prijazne, a za obliko se skriva veliko več kot samo inovativni materiali. V letu 2012 so BecoThings začeli s proizvodnjo prvih 100% naravnih igrač iz gume na osnovi riževih luščin. Ta material je revolucionaren, nestrupen, okolju prijazen in popolnoma varen tudi za najbolj navdušene pse. Pri izdelavi igračam ni dodano nič kar ne bi bilo naravno, to pa pomeni da ne glede na to koliko vaš pes rad žveči, ne more okusiti nič strupenega. Vse BecoToys igrače imajo aromo vanilije in so na voljo v treh barvah: modri, roza in zeleni. Izberite vam najljubšo!
  7.00 11.00 
  7.00 11.00 
 • 7.00 

  Jungle trojni vozel iz vrvi Beco

  Vsi vemo, kako se lahko kuža naveže na svojo najljubšo igračo. Malo manj pa nam je navadno znano, kako so izdelki za naše živali narejeni in kaj je sploh v njih. Pri BecoThings vztrajno iščejo naravne in ekološke materiale, ki predstavljajo alternativo sintetičnim materialom, ki smo jim vsakodnevno izpostavljeni. Ob uporabi BecoThings igrač namreč vedno vemo, kaj točno ima naš kuža v gobčku in kaj držimo v rokah med igro. Jungle igrače iz vrvi so narejene iz bombaža in antibakterijske konoplje. To pomeni, da igrače med igro čistijo pasje zobe, seveda pa tudi to, da ne vsebujejo prav nobenih umetnih materialov. Poleg tega so igrače okolju prijazne in se lahko po uporabi brez slabe vesti zavržejo – čez čas se bodo namreč popolnoma razgradile. Kot vse ostale BecoThings igrače, so tudi Jungle igrače iz vrvi plod etične proizvodnje in morajo prestati zahtevna kakovostna testiranja. Material: konoplja in bombaž Premer vrvi: 1,5cm Dolžina: pribl. 35cm
  7.00 
  7.00 
 • Žoga na vrvici Beco

  Beco Rope Ball žoga na vrvici je 100% naravna, dolga bombažna vrv omogoča, da vržete žogo Beco Ball izjemno daleč. Kompaktna guma iz riževih luščin pa naredi žogo še posebej poskočno! ZAKAJ SO BECOTHINGS IGRAČE DRUGAČNE? Kakor vsi izdelki BecoThings, so tudi njihove igrače naravne in okolju prijazne, a za obliko se skriva veliko več kot samo inovativni materiali. V letu 2012 so BecoThings začeli s proizvodnjo prvih 100% naravnih igrač iz gume na osnovi riževih luščin. Ta material je revolucionaren, nestrupen, okolju prijazen in popolnoma varen tudi za najbolj navdušene pse. Pri izdelavi igračam ni dodano nič kar ne bi bilo naravno, to pa pomeni da ne glede na to koliko vaš pes rad žveči, ne more okusiti nič strupenega. Vse BecoToys igrače imajo aromo vanilije in so na voljo v treh barvah: modri, roza in zeleni. Izberite vam najljubšo!
 • 14.95 

  Igrača Zisc

  Pasji frizbi Zisc® je nežen do pasjih čeljusti, vendar ne na račun vzdržljivosti. Ti frizbiji letijo precej hitro in stabilno. Na voljo so v dveh velikostih, primerni za večje, kot tudi za manjše pse. So v treh klasičnih Zogoflex® barvah, kot novost pa je na voljo tudi frizbi, ki se sveti v temi. Vse kar morate storiti je, da ga za pet minut izpostavite svetlobi. Kot vse Zogoflex® in Zogoflex Air™ igrače za pse, je tudi Zisc® razgradljiv, narejen v ZDA, plavajoč, z garancijo proti uničenju, ne vsebuje lateksa, BPA in ftalatov, FDA skladen, nestrupen in pralen v pomivalnem stroju. Narejeno iz mehkega materiala, ki je nežen za pasjo čeljust Plava na vodi Psi frizbiju enostavno sledijo, ljudem pa je enostaven za pobiranje
  14.95 
  14.95 
 • 16.95 

  Igrača Qwizl

  Qwizl™ je nova igrača primerna za majhne ali velike ter bistre in domiselne pse. Igrača se lahko uporablja samostojno za zvečenje ali prinašanje, lahko pa med notranja rebra namestimo priboljške, in tako psu nudimo zaposlitev in izziv. Odlična zaposlitev, ko nas ni doma Plava na vodi Odlična igrača za prinašanje Dve različni velikosti Narejeno v ZDA Kot vse Zogoflex® igrače, je tudi Qwizl™ razgradljiv, brez BPA in tfalatov, FDA skladen (kar pomeni, da je varen tudi, če pride do zaužitja) in z garancijo na trajnost (če ga uspe vaš kosmatinec uničiti, dobite novega).
  16.95 
  16.95 
 • 15.95 19.95 

  Igrača Bumi

  Bumi® je razgradljiva, plavajoča Zogoflex igrača za prinašanje. Izdelano v ZDA, certificirano varno z garancijo na trajnost. Bumi® je oblikovan za metanje ali igro ruvanja. Izdelan iz plavajočega Zogoflex materiala, ki igrači zagotavlja svojevrstno vzdržljivost. IGRANJE. Narejena za rivalske igre in maratonska prinašanja. Bumi® lahko vržemo zelo daleč
  • Raztegne se na dvojno dolžino
  • Oblikovan za maratonska prinašanja
  • S-oblika za dober oprijem (za lastnika in psa)
  Velikosti:
  • S = 20,25 cm
  • L = 25,4 cm
  15.95 19.95 
  15.95 19.95 
 • 16.90 21.90 

  igrača Toppl

  Toppl™ ima vse. Priboljški se ujamejo v notranja rebra, se obrnejo in omogočijo psu zaposlitev in izziv. Združite obe velikosti  za neskočen izziv in igro. Več kot primeren za majhne ali velike ter bistre in domiselne pse. Kot vse Zogoflex® igrače, je tudi Toppl™ razgradljiv, brez BPA in tfalatov, FDA skladen (kar pomeni, da je varen tudi, če pride do zaužitja) in z garancijo na trajnost. IGRANJE. Toppl™  igrača za skrivanje priboljškov omogoča neskončne možnosti igranja.
  • Prva puzzle pasja igrača za vse velikosti
  • Za večji izziv združite veliko in malo
  • Pasja igrača za razdeljevanje priboljškov
  Velikosti:
  • S = 7,6 cm
  • L = 10,2 cm
  16.90 21.90 
  16.90 21.90 
 • 9.50 12.50 

  Papiga Lucy s piskačem

  Spoznajte BecoPets družino! Igrače, ki jih ustvarja BecoPets so vedno okolju prijazne in tako prijazne tudi do vseh živali. Vsak član BecoPets družine dobi ob pridružitvi ekipi svojo žival, ki ga predstavlja. To pa je bil tudi navdih za nastanek serije mehkih a izjemno trpežnih piskajočih pasjih igrač. Vsaka žival je napolnjena z vlakni iz recikliranega polifila (reciklirane plastenke), kar naredi igrače še posebej mehke ter seveda ekološke. Ne glede na to ali ima vaš kosmatinec rad igrače za cartljanje ali pa za ravsanje, mu bo igračka iz družine BecoPets gotovo pisana na kožo. Vsaka igračka ima tudi piskača, ki naredi igro še bolj zanimivo. Prekrite pa so s trpežnimi prevlekami ter zašite z dvojnim šivom, kar jih naredi še bolj trpežne.
  9.50 12.50 
  9.50 12.50 
 • 9.50 12.50 

  Slonica Estella s piskačem

  Spoznajte BecoPets družino! Igrače, ki jih ustvarja BecoPets so vedno okolju prijazne in tako prijazne tudi do vseh živali. Vsak član BecoPets družine dobi ob pridružitvi ekipi svojo žival, ki ga predstavlja. To pa je bil tudi navdih za nastanek serije mehkih a izjemno trpežnih piskajočih pasjih igrač. Vsaka žival je napolnjena z vlakni iz recikliranega polifila (reciklirane plastenke), kar naredi igrače še posebej mehke ter seveda ekološke. Ne glede na to ali ima vaš kosmatinec rad igrače za cartljanje ali pa za ravsanje, mu bo igračka iz družine BecoPets gotovo pisana na kožo. Vsaka igračka ima tudi piskača, ki naredi igro še bolj zanimivo. Prekrite pa so s trpežnimi prevlekami ter zašite z dvojnim šivom, kar jih naredi še bolj trpežne.
  9.50 12.50 
  9.50 12.50 
 • 7.00 

  Jungle obroč

  Vsi vemo, kako se lahko kuža naveže na svojo najljubšo igračo. Malo manj pa nam je navadno znano, kako so izdelki za naše živali narejeni in kaj je sploh v njih. Pri BecoThings vztrajno iščejo naravne in ekološke materiale, ki predstavljajo alternativo sintetičnim materialom, ki smo jim vsakodnevno izpostavljeni. Ob uporabi BecoThings igrač namreč vedno vemo, kaj točno ima naš kuža v gobčku in kaj držimo v rokah med igro. Jungle igrače iz vrvi so narejene iz bombaža in antibakterijske konoplje. To pomeni, da igrače med igro čistijo pasje zobe, seveda pa tudi to da ne vsebujejo prav nobenih umetnih materialov. Poleg tega so igrače okolju prijazne in se lahko po uporabi brez slabe vesti zavržejo – čez čas se bodo namreč popolnoma razgradile. Kot vse ostale BecoThings igrače, so tudi Jungle igrače iz vrvi plod etične proizvodnje in morajo prestati zahtevna kakovostna testiranja. Material: bombaž in konoplja Premer vrvi: 1,5cm
  7.00 
  7.00 
 • 9.50 12.50 

  Aligator Aretha s piskačem

  Aligator Aretha s piskačem Spoznajte BecoPets družino! Igrače, ki jih ustvarja BecoPets so vedno okolju prijazne in tako prijazne tudi do vseh živali. Vsak član BecoPets družine dobi ob pridružitvi ekipi svojo žival, ki ga predstavlja. To pa je bil tudi navdih za nastanek serije mehkih a izjemno trpežnih piskajočih pasjih igrač. Vsaka žival je napolnjena z vlakni iz recikliranega polifila (reciklirane plastenke), kar naredi igrače še posebej mehke ter seveda ekološke. Ne glede na to ali ima vaš kosmatinec rad igrače za cartljanje ali pa za ravsanje, mu bo igračka iz družine BecoPets gotovo pisana na kožo. Vsaka igračka ima tudi piskača, ki naredi igro še bolj zanimivo. Prekrite pa so s trpežnimi prevlekami ter zašite z dvojnim šivom, kar jih naredi še bolj trpežne. Velikost: 23x10cm
  9.50 12.50 
  9.50 12.50 
 • 16.95 20.95 

  Igrača Tizzi

  Tizzi je aktivna pasja igrača, ki se spiralno vije po zraku in s tem doda poseben pridih navadni igri prinašanja. Tizzi je namenjena nadzorovani in interaktivni igri.
  • Zavijte nožice skupaj za daljši met
  • Odvijte nožice za skrivanje priboljškov v notranjost
  • Plava na vodi
  • Odlična igrača za prinašanje
  • Dve različni velikosti
  • Narejeno v ZDA
  Vse Zogoflex igrače plavajo na vodi, se odbijajo, zvijajo, niso toksične in jih je možno reciklirati.
  16.95 20.95 
  16.95 20.95