Piškoti s konjskim mesom in ajdo

Piškoti s konjskim mesom in ajdo

3.50 9.80 

Konjsko meso ne vsebuje raznih nečistoč, saj so konji izredno čiste živali. Tako konjsko meso ne povzroča alergij. Ajdova moka ne vsebuje glutena. Ta kombinacija je tako idealna za kužke alergike. Laneno seme je uporabljeno kot nadomestek jajc.

SESTAVINE: konjsko meso, ajdova moka, petršilj, čista (neslana) juha, olivno olje in laneno seme

Analitske vrednosti: 43% konjskega mesa, 38% ajdove moke, 10% čiste juhe, 5% olivnega olja, (1%) lanenega semena, (0,5%) začimb

Clear
Šifra: 20-MM-0012 Kategorija:
000

Konjsko meso odlikuje nizka vsebnost maščob in lahka prebavljivost, zaradi redke uporabe v pasji prehrani pa je tudi zelo primerno za pasje alergike.
Ajdova moka je brez glutena, ajda pa je tudi sicer vsestransko, organizmu prijazno superživilo z ogromno vlakninami in nizkim glikemičnim indeksom.
Peteršilj je z visoko vsebnostjo C vitamina odličen dodatek za odpornost. Poleg tega ima peteršilj tudi pomirjevalni učinek na želodec, zato je navadno primeren tudi za bolj občutljive pse. Uporablja se tudi pri odpravljanju slabega zadaha.
Čista juha se uporablja zgolj kot tekočina pri izdelavi piškotkov in ni začinjena- je le tekočina, juha, v kateri se je prekuhalo meso.
Olivno olje je dobrodošel dodatek za zdravo kožo, sijočo dlako in dobro počutje psa. Še posebej je priporočljiv v zimskih mesecih, ko je zaradi temperatur in suhega zraka pasja dlaka pogosto suha in brez sijaja.
Laneno seme se lahko uporablja namesto jajc, saj ima (namočeno) podobno vezljivost. Je odličen dodatek k pasji prehrani, saj vsebuje veliko omega 3 in omega 6 maščobnih kislin ter dobrih maščob. Podpira delovanje ledvic in lajša vnetne procese v telesu.

SESTAVINE: konjsko meso, ajdova moka, peteršilj, čista (neslana) juha, olivno olje in laneno seme

Analitske vrednosti: 43% konjskega mesa, 38% ajdove moke, 10% čiste juhe, 5% olivnega olja, (1%) lanenega semena, (0,5%) začimb

 

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Teža

100g, 200g, 300g

Mnenja(0)

Trenutno še ni nobenega mnenja.

Dodaj mnenje

Be the first to review “Piškoti s konjskim mesom in ajdo”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.