Piškoti z jagnjetino

Piškoti z jagnjetino

3.50 9.80 

Jagnjetina je meso, ki je bogato s proteini, vitamini in minerali. Vsebuje osem osnovnih aminokislin v pravilnih razmerjih, cink in železo. Spada med rdeče meso, ne vsebuje ogljikovih hidratov in nizko vsebnost maščob.

SESTAVINE: graham moka, jagnjetina, jajce, olivno olje, peteršilj in čista juha

Analitske vrednosti: 44% jagnjetine, 33% graham moke, 11% čiste juhe, 5% olivnega olja, 5% jajc, (0,8%) začimb

Clear
Šifra: 20-MM-0017 Kategorija:
000

Jagnjetina je živilo, polno esencialnih amino kislin in maščob, ki pomagajo vzdrževati psa v optimalni kondiciji. Pasje telo odlično izkoristi jagnečje meso, poleg tega pa bogat vnos beljakovin pomaga pri vzdrževanji in celjenju mehkih tkiv v telesu.
Polnozrnata pšenična (graham) moka – polnozrnata, graham pšenična moka je sestavljena iz celega zrna. Njena prehranska vrednost je torej neokrnjena, moka pa tudi ni beljena. V njej najdemo mnoge hranilne snovi, ki blagodejno vplivajo na pasji organizem, med drugim tudi nenasičene maščobne kisline in vitamina E in B.
Jajca vsebujejo visoke vrednosti izredno lahko prebavljivih beljakovin, veliko selenija in riboflavina. V pasji prehrani so dobrodošel in zdrav dodatek.
Olivno olje je dobrodošel dodatek za zdravo kožo, sijočo dlako in dobro počutje psa. Še posebej je priporočljiv v zimskih mesecih, ko je zaradi temperatur in suhega zraka pasja dlaka pogosto suha in brez sijaja.
Peteršilj je z visoko vsebnostjo C vitamina odličen dodatek za odpornost. Poleg tega ima peteršilj tudi pomirjevalni učinek na želodec, zato je navadno primeren tudi za bolj občutljive pse. Uporablja se tudi pri odpravljanju slabega zadaha.
Čista juha se uporablja zgolj kot tekočina pri izdelavi piškotkov in ni začinjena- je le tekočina, juha, v kateri se je prekuhalo meso.

SESTAVINE: graham moka, jagnjetina, jajce, olivno olje, peteršilj in čista juha

Analitske vrednosti: 44% jagnjetine, 33% graham moke, 11% čiste juhe, 5% olivnega olja, 5% jajc, (0,8%) začimb

 

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Teža

100g, 200g, 300g

Mnenja(0)

Trenutno še ni nobenega mnenja.

Dodaj mnenje

Be the first to review “Piškoti z jagnjetino”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.