Srčki z govedino

Srčki z govedino

3.50 9.80 

Goveje meso je odličen vir beljakovin.

SESTAVINE: goveje meso, pirina/ržena moka, čista (neslana) goveja juha, pasji kokos, jajce, zelišča

Analitske vrednosti: 42% kuhane govedine, 36% polnozrnate pirine moke, 12% goveje juhe, (5%) jajca, (2%) pasjega kokosa, (0,6%) posušenih zelišč

Clear
Šifra: 20-MM-0003 Kategorija:
000

Goveje meso je odličen vir beljakovin v pasji prehrani. Psi naravnost obožujejo okus govedine, poleg tega pa jim goveje meso nudi tudi ogromno vitaminov in mineralov ter ostalih hranilnih snovi.
Pirina moka je odličen vir B vitamina, vlaknin in magnezija.Vsebuje gluten, vendar jo večinoma dobro prenašajo tudi psi, ki so sicer občutljivi na pšenično moko.
Ržena moka je po svojih vrednostih zelo podobna pšenični, vendar pa vsebuje nekoliko več hranilnih snovi, ki jih pasje telo tudi bolje izkoristi.
Čista juha se uporablja zgolj kot tekočina pri izdelavi piškotkov in ni začinjena- je le tekočina, juha, v kateri se je prekuhalo meso.
Pasji kokos
Jajca vsebujejo visoke vrednosti izredno lahko prebavljivih beljakovin, veliko selenija in riboflavina. V pasji prehrani so dobrodošel in zdrav dodatek.

 

SESTAVINE: goveje meso, pirina/ržena moka, čista (neslana) goveja juha, pasji kokos, jajce, zelišča.

Analitske vrednosti: 42% kuhane govedine, 36% polnozrnate pirine moke, 12% goveje juhe, (5%) jajca, (2%) pasjega kokosa, (0,6%) posušenih zelišč.

 

 

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Teža

100g, 200g, 300g

Mnenja(0)

Trenutno še ni nobenega mnenja.

Dodaj mnenje

Be the first to review “Srčki z govedino”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.