Piškoti z brusnicami in jabolki

Piškoti z brusnicami in jabolki

3.50 9.80 

Brusnice vsebujejo veliko vitamina C in so odlične za ledvica im mehur.

Oves je pravo ‘superživilo’, vzpostavlja ravnotežje med bazami in kislinami v organizmu.
Pomaga pri skrbi za zdravje srca, ožilja ter jeter

SESTAVINE: graham moka, ovseni kosmiči, jabolka, brusnice, jajce, med, voda

Analitske vrednosti: 44% graham moke, 17% ovseih kosmičev, 17% nasekljanih svežih jabolk, 8% posušenih brusnic, (8%) jajca, (2%) medu

Clear
Šifra: 20-BM-0002 Kategorija:
000

Polnozrnata pšenična (graham) moka – polnozrnata, graham pšenična moka je sestavljena iz celega zrna. Njena prehranska vrednost je torej neokrnjena, moka pa tudi ni beljena. V njej najdemo mnoge hranilne snovi, ki blagodejno vplivajo na pasji organizem, med drugim tudi nenasičene maščobne kisline in vitamina E in B.
Ovseni kosmiči so zelo hranilno živilo – v primerjavi z drugimi kosmiči pa imajo tudi visoke vrednosti beljakovin in maščob, ki skrbijo za dobro ravnovesje amino kislin in jih večina psov odlično izkoristi.
Brusnice so živilo, ki je v zmernih količinah poznano po svojih odličnih učinkih na urinarni trakt in visoki vsebnosti antioksidantov, ki so še posebej pomembni v boju proti prostim radikalom in stresu.
Jabolka so kot dodatek v pasji prehrani odličen vir vlaknin in vitaminov A in C.
Jajca vsebujejo visoke vrednosti izredno lahko prebavljivih beljakovin, veliko selenija in riboflavina. V pasji prehrani so dobrodošel in zdrav dodatek.
Med je vsesplošno uporabno živilo, pravi ‘booster’ za imunski sistem in odličen dodatek za pse z alergijami. Zaradi vsebnosti sladkorja, ga v piškotkih uporabljamo zgolj kot dodatek.

SESTAVINE: graham moka, ovseni kosmiči, jabolka, brusnice, jajce, med, voda

Analitske vrednosti: 44% graham moke, 17% ovsenih kosmičev, 17% nasekljanih svežih jabolk, 8% posušenih brusnic, (8%) jajca, (2%) medu

 

 

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Teža

100g, 200g, 300g

Mnenja(0)

Trenutno še ni nobenega mnenja.

Dodaj mnenje

Be the first to review “Piškoti z brusnicami in jabolki”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.