Medeni piškoti

Medeni piškoti

3.50 9.80 

Med deluje antibakterijsko,vsebuje antioksidante , ki pomagajo zmanjšati tveganje za nekatere vrste raka in bolezni srca,

SESTAVINE:  med, banane, graham moka, mleko

Analitske vrednosti: 66% banane, 25% graham moke, 5% medu, (2%) mleka

Clear
Šifra: 20-BM-0001 Kategorija:
000

Med deluje antibakterijsko,vsebuje antioksidante , ki pomagajo zmanjšati tveganje za nekatere vrste raka in bolezni srca.

SESTAVINE:  med, banane, graham moka, mleko

Analitske vrednosti: 66% banane, 25% graham moke, 5% medu, (2%) mleka

Banane: Banane so vir energije in kalija. Kalij je življensko pomemben za delovanje mišic in živcev. Uživanje večjih količin pomaga preprečiti ali znižati visok krvni tlak. Banane tudi uravajo prebavo, pomirjajo želodec ter izboljšajo razpoloženje, ker to naredijo živila z veliko ogljikovih hidratov in malo beljakovinami, kamor spadajo tudi banane. Če ni prisotnih prav veliko beljakovin, potem inzulin, ki se izloča zaradi zaužitih ogljikovih hidratov, sproži povišanje ravni pomirjujočega živčnega prenašalca (nevrotransmitorja) serotonina v možganih, ki izboljša razpoloženje.

Graham moka: vsebuje vse dele očiščenega in zmletega zrna pšenice vključno z ovojem in kalčkom ter je bogata z vlakninami, vitamini skupine B, E vitaminom, minerali Na, K, Ca, Fe in ima povečano vsebnost beljakovin.

Med: vsebuje visoke vsebnosti mineralnih snovi, velja kot odlično pomirjevalo in je hkrati zaradi vsebnosti sladkorja tudi idealen vir energije. Vsebuje tudi encimirudninske snovi: kalij, natrij, mangan, železo, baker, cink, vitamine rastlinske kisline, aminokisline, hormonske snovi in inhibine – to so snovi, ki preprečujejo rast številnih bakterij in jih pomagajo uničevati.

 

 

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Teža

100g, 200g, 300g

Mnenja(0)

Trenutno še ni nobenega mnenja.

Dodaj mnenje

Be the first to review “Medeni piškoti”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.