Lososovi piškoti

Lososovi piškoti

3.50 9.80 

Ribe so odličen vir beljakovin. Lososovo meso in olje so izjemen vir antioksidantov in Omega 3 in 6 maščob. Odlično za lepo kožo in sijočo dlako vašega kužka.

SESTAVINE: pšenična moka, graham moka, ovseni kosmiči, losos, jajce, olivno olje

Analitske vrednosti: 40% fileja atlantskega lososa, 29% graham moke, 11% ovsenih kosmičev, (5%) jajca, (1%) olivnega olja

Clear
Šifra: 20-MM-0002-1
000

 

Polnozrnata pšenična (graham) moka – polnozrnata, graham pšenična moka je sestavljena iz celega zrna. Njena prehranska vrednost je torej neokrnjena, moka pa tudi ni beljena. V njej najdemo mnoge hranilne snovi, ki blagodejno vplivajo na pasji organizem, med drugim tudi nenasičene maščobne kisline in vitamina E in B.
Ovseni kosmiči so zelo hranilno živilo – v primerjavi z drugimi kosmiči pa imajo tudi visoke vrednosti beljakovin in maščob, ki skrbijo za dobro ravnovesje amino kislin in jih večina psov odlično izkoristi.
Losos je za pse odličen vir beljakovin in vsebuje bogate vrednosti vitamina B12, fosforja in cinka. Je vir z visoko vsebnostjo omega 3 maščobnih kislin, ki pri psih pripomorejo k zdravi dlaki in koži, dobremu vidu ter blažijo vnetne procese.
Jajca vsebujejo visoke vrednosti izredno lahko prebavljivih beljakovin, veliko selenija in riboflavina. V pasji prehrani so dobrodošel in zdrav dodatek.
Olivno olje je dobrodošel dodatek za zdravo kožo, sijočo dlako in dobro počutje psa. Še posebej je priporočljiv v zimskih mesecih, ko je zaradi temperatur in suhega zraka pasja dlaka pogosto suha in brez sijaja.

SESTAVINE: graham moka, ovseni kosmiči, losos, jajce, olivno olje.

Analitske vrednosti: 40% fileja atlantskega lososa, 29% graham moke, 11% ovsenih kosmičev, (5%) jajca, (1%) olivnega olja.

 

Dodatne informacije

Teža

100g, 200g, 300g

Mnenja(0)

Trenutno še ni nobenega mnenja.

Dodaj mnenje

Be the first to review “Lososovi piškoti”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.