Divjačinski piškoti

Divjačinski piškoti

3.50 9.80 

Psi obožujejo divjačino. Divjačina je tudi odličen vir beljakovin in aminokislin.

SESTAVINE: graham moka, ovseni kosmiči, divjačina, mozzarella, jajce, peteršilj, čista juha

Analitske vrednosti: 42% kuhane divjačine, 25% graham moke, 13% ovsenih kosmičev, 5% juhe,  3% mozzarele, (2%) peteršilja

Clear
Šifra: 20-MM-0004 Kategorija:
000

Polnozrnata pšenična (graham) moka – polnozrnata, graham pšenična moka je sestavljena iz celega zrna. Njena prehranska vrednost je torej neokrnjena, moka pa tudi ni beljena. V njej najdemo mnoge hranilne snovi, ki blagodejno vplivajo na pasji organizem, med drugim tudi nenasičene maščobne kisline in vitamina E in B.
Ovseni kosmiči so zelo hranilno živilo – v primerjavi z drugimi kosmiči pa imajo tudi visoke vrednosti beljakovin in maščob, ki skrbijo za dobro ravnovesje amino kislin in jih večina psov odlično izkoristi.
Divjačinsko meso lastniki psov pogosto hranijo kot alternativo standardnim virom beljakovin v pasji prehrani. Mnogo psov je popolnoma navdušenih nad okusom, vsebuje pa tudi malo maščob, kar naredi divjačinske piškotke zelo primerne tudi za pse s prekomerno telesno maso. Vsebuje tudi magnezij, fosfor, vitamin B in minerale, ki podpirajo vsesplošno dobro počutje psa.
Mozzarella je mlad sir, odličen dodatek v piškotkih za pse, ki jim mlečni proizvodi ne predstavljajo problemov. Zaradi nizke vsebnosti soli in maščob je za pse primerna bolj kot katerikoli drug sir.
Jajca vsebujejo visoke vrednosti izredno lahko prebavljivih beljakovin, veliko selenija in riboflavina. V pasji prehrani so dobrodošel in zdrav dodatek.
Peteršilj je z visoko vsebnostjo C vitamina odličen dodatek za odpornost. Poleg tega ima peteršilj tudi pomirjevalni učinek na želodec, zato je navadno primeren tudi za bolj občutljive pse. Uporablja se tudi pri odpravljanju slabega zadaha.
Čista juha se uporablja zgolj kot tekočina pri izdelavi piškotkov in ni začinjena- je le tekočina, juha, v kateri se je prekuhalo meso.

SESTAVINE: graham moka, ovseni kosmiči, divjačina, mozzarella, jajce, peteršilj, čista juha

Analitske vrednosti: 42% kuhane divjačine, 25% graham moke, 13% ovsenih kosmičev, 5% juhe,  3% mozzarele, (2%) peteršilja

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Teža

100g, 200g, 300g

Mnenja(0)

Trenutno še ni nobenega mnenja.

Dodaj mnenje

Be the first to review “Divjačinski piškoti”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.