S

 

PAPY Pasji piškotki

Nakupuj PAPY piškotke

 

 

 

 

Naročite svojega

Previous

Next

Filters

Prikazano je 16 izdelkov

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

16 products

 • 8.90 14.90 

  JIVE žoga

  JIVE - Nad-žoga z utorom. (Kar omogoča najbolj čudaške odboje) Jive® je najbolj vzdržljiva pasja žoga. Je tudi edina, ki jo vaš pes potrebuje - svetla, poskočna in plavajoča. Uprite se slini in uporabite standardni metalec žog, po igri pa jo enostavne vržite v pomivalni stroj.   Kot vse Zogoflex igrače je tudi Jive® razgradljiv, izdelan v ZDA, certificirano varen (brez tfalatov) z garancijo na trajnost.
  8.90 14.90 
  8.90 14.90 
 • 11.95 15.95 

  Igrača Hurley

  Hurley je trajna pasja igrača, ki je oblikovana kot kost in je namenjene žvečenju. Hurley je možno 100% reciklirati in je narejen v ZDA. Ne vsebuje BPA in ftalatov ter je popolnoma varen. Lahko ga peremo tudi v pomivalnem stroju. Na voljo je v mini, mali in veliki različici, ter v treh živih barvah – tako da ga zlahka zasledimo v vodi, snegu ali travi.
  • Garantirano odporna
  • Plava na vodi
  • Uporabna kot žoga, kost ali palica
  • Odlična igrača za žvečenje
  • Tri različne velikosti za vse vrste gobčkov
  • Narejena v ZDA
  Velikost:
  • Mini 11,5cm
  • Mala 15cm
  • Velika 21cm
   
  11.95 15.95 
  11.95 15.95 
 • 14.95 22.95 

  Igrača Air Boz

  Lahka, odbijajoča in dovolj mehka za pse, da jo lahko ujamejo z zobmi. Boz™ (rima se z nose - angleško) pasja žoga ima vzdržljiv zunanji ovoj, ki se zoperstavi vsakemu fanatičnemu lovilcu. Medtem, ko človeška dlan tipično ne more stisniti Boz, ga psi lahko stisnejo z zobmi, kar jim daje zadovoljujoč občutek sproščanja endorfina. Boljša od tenis žogice, Boz je bolj vzdržljiv, stisljiv in ne vsebuje nobenih toksičnih lepil ali svinca. Manjša velikost se prilega vsem standardnim metalcem za žoge. Kot vse Zogoflex® in Zogoflex Air™ igrače za pse je tudi Boz razgradljiv, narejen v ZDA, plavajoč, z garancijo proti uničenju, ne vsebuje lateksa, BPA in ftalatov, FDA skladen, nestrupen in pralen v pomivalnem stroju.

  IGRANJE. Teksturirana, mehka pasja žoga za neutrudne lovilce.

  • Lahka in mehka žoga za pse za lovljenje po zraku
  • Bolj vzdržljiva in varna kot teniška žoga
  • Visoko odbojna + plavajoča za zabavo na vsakem terenu
  Trpežno in mehko stiskanje, zaradi tehnologije z zrakom napoljnjene sredice! Zračna sredica pomeni, da Zogoflex Air plava višje in se jo lahko vrže dlje, polega tega pa zagotavljajo prijetno in vzdržljivo stiskanje. Velikosti: S ∅ 6,4 cm L ∅ 10 cm
  14.95 22.95 
  14.95 22.95 
 • 5.50 9.50 

  Žoga BecoBall

  BecoBall žoga je votla in je zasnovana tako, da jo lahko uporabljamo tudi za skrivanje priboljškov, ter s tem še dodatno krajšamo čas svojemu kosmatincu. Je tudi lažja in bolj poskočna, kar jo naredi psom še bolj zanimivo. Značilnosti žoge L: Premer 7,5 cm ZAKAJ SO BECOTHINGS IGRAČE DRUGAČNE? Kakor vsi izdelki BecoThings, so tudi njihove igrače naravne in okolju prijazne, a za obliko se skriva veliko več kot samo inovativni materiali. V letu 2012 so BecoThings začeli s proizvodnjo prvih 100% naravnih igrač iz gume na osnovi riževih luščin. Ta material je revolucionaren, nestrupen, okolju prijazen in popolnoma varen tudi za najbolj navdušene pse. Pri izdelavi igračam ni dodano nič kar ne bi bilo naravno, to pa pomeni da ne glede na to koliko vaš pes rad žveči, ne more okusiti nič strupenega. Vse BecoToys igrače imajo aromo vanilije in so na voljo v treh barvah: modri, roza in zeleni. Izberite vam najljubšo!
  5.50 9.50 
  5.50 9.50 
 • 15.90 

  ZISC leteči krožnik

  ZISC Leteči krožnik - nežen za pasje čeljusti, močnejši od drugih frizbijev. Vzemite pasji frizbi, ga nekajkrat zarežite in dobili boste Zisc®. Zisc® je prijazen pasji čeljusti, a ne skopari pri vzdržljivosti. Je hiter, plava na vodi, se odbija in je enostaven za čiščenje, kar v pomivalnem stroju.   Kot vse Zogoflex® igrače je tudi Zisc® razgradljiv, izdelan v ZDA, certificirano varen (brez tfalatov) z garancijo na trajnost .
  15.90 
  15.90 
 • 10.95 

  Žoga Jive

  Zogoflex West Paw Jive® je trpežna, varna, nestrupena, 100% razgradljiva in plavajoča trda pasja igrača v 3 barvah. Oblikovana za metanje Prilega se standardnim metalcem Najvzdržljivejša pasja žogica V treh velikostih Ukrivljena oblika za nepredvidljive odboje Garancija na zadovoljstvo – prva menjava uničene igrače je brezplačna! Jive® žoga ima poseben utor, kar omogoča najbolj čudaške odboje. Jive® je najbolj vzdržljiva pasja žoga. Je tudi edina, ki jo vaš pes potrebuje – svetla, poskočna in plavajoča. Uprite se slini in uporabite standardni metalec žog, po igri pa jo enostavne vržite v pomivalni stroj. Kot vse Zogoflex igrače je tudi Jive® razgradljiv, izdelan v ZDA, certificirano varen (brez tfalatov) z garancijo na trajnost. Ne samo, da je Zogoflex® BPA prost, brez tfalatov in netoksičen, je tudi FDA skladen, kar je zelo pomembno, ko pride v tako tesen stik z vašim ljubljenčkom. Za vse pse, ki obožujejo čofotanje ali plavanje (ali samo odvračanje pozorni v kadi), Zogoflex® bo ostal na površju. Zogoflex igrače za pse so, ob pravilni uporabi, neuničljive, netoksične in povsem varne za vašega psa. Ker so psi zelo družabni, obožujejo igro s svojimi lastniki. Zogoflex igrače za pse lahko uporabljate pri igri, športu, lahko pa, z Zogoflex igračo za pse, svojega psa tudi zaposlite. S pravilno izbiro igrače za pse boste naredili igro še bolj zanimivo in zabavno. Pri nas boste našli igrače za pse z garancijo, ki jih lahko uporabite za vzgojo, trening, za igro ali pa miselne izzive. S pravo pasjo igračo boste ohranjali vašega psa zdravega in v dobri fizični kondiciji. Zogoflex ima dolgo življensko dobo. Če iz kakršnega koli razloga odpove, ga brezplačno zamenjamo.
  10.95 
  10.95 
 • 7.00 11.00 

  Igrača kost BecoBone

  Kompaktna guma iz riževih luščin naredi igračo še posebej odskočno in bolj zabavno za lovljenje! Kost je upogljiva in se med igro zvija. V sredini je tudi odprtina, v katero lahko skrijemo priboljške ter naredimo igro še bolj interaktivno. ZAKAJ SO BECOTHINGS IGRAČE DRUGAČNE? Kakor vsi izdelki BecoThings, so tudi njihove igrače naravne in okolju prijazne, a za obliko se skriva veliko več kot samo inovativni materiali. V letu 2012 so BecoThings začeli s proizvodnjo prvih 100% naravnih igrač iz gume na osnovi riževih luščin. Ta material je revolucionaren, nestrupen, okolju prijazen in popolnoma varen tudi za najbolj navdušene pse. Pri izdelavi igračam ni dodano nič kar ne bi bilo naravno, to pa pomeni da ne glede na to koliko vaš pes rad žveči, ne more okusiti nič strupenega. Vse BecoToys igrače imajo aromo vanilije in so na voljo v treh barvah: modri, roza in zeleni. Izberite vam najljubšo!
  7.00 11.00 
  7.00 11.00 
 • 13.90 19.90 

  TIZZI igrača

  Tizzi® opravlja trojno delo, prinašanje, ruvanje in skrivanje priboljškov. Tizzi® ja priljubljena igrača vsakemu psu, saj ima skriti predal za priboljške, ki se zapre pri igri vlečenja in odpre pri igri metanja in prinašanja. Tizzi® se odbija, plava, čisti v pomivalnem stroju in ima dolgo življensko dobo pri nadzorovani igri. Kot vse Zogoflex® igrače, je tudi Tizzi® razgradljiv, izdelan v ZDA in certificirano varen (brez tfalatov) z garancijo na trajnost.
  13.90 19.90 
  13.90 19.90 
 • 17.90 

  BUMI igrača

  BUMI igračka je narejena za rivalske igre in maratonska prinašanja. Bumi® lahko vržemo zelo daleč. Bumi® je razgradljiva, plavajoča Zogoflex igrača za prinašanje. Izdelano v ZDA, certificirano varno z garancijo na trajnost. Bumi® je oblikovan za metanje ali igro ruvanja. Izdelan iz plavajočega Zogoflex materiala, ki igrači zagotavlja svojevrstno vzdržljivost.
  17.90 
  17.90 
 • 9.90 14.90 

  HURLEY igrača za žvečenje

  Super vzdržljiva igrača za priboljške s prostorčkom za slastne zaklade. Tux® je psom čarobna presta s priboljškom. Goveji muffin, piškot, mesni prigrizek se skrivnostno pojavi v igrački in kar prosi po grizljanju. Ampak slej kot prej se tudi izprazni, vendar zabava še ni končana - Tux® plava na vodi, lahko se ga meče, poskakuje, gre tudi v pomivalni stroj in preživi tudi najhujše žvečenje, sami menimo, da je najvzdržljivejša igrača.   Kot vse Zogoflex igrače je tudi Tux® razgradljiv, izdelan v ZDA, certificirano varen (brez tfalatov) z garancijo na trajnost. US patent št. D858,162
  9.90 14.90 
  9.90 14.90 
 • 14.95 

  Igrača Zisc

  Pasji frizbi Zisc® je nežen do pasjih čeljusti, vendar ne na račun vzdržljivosti. Ti frizbiji letijo precej hitro in stabilno. Na voljo so v dveh velikostih, primerni za večje, kot tudi za manjše pse. So v treh klasičnih Zogoflex® barvah, kot novost pa je na voljo tudi frizbi, ki se sveti v temi. Vse kar morate storiti je, da ga za pet minut izpostavite svetlobi. Kot vse Zogoflex® in Zogoflex Air™ igrače za pse, je tudi Zisc® razgradljiv, narejen v ZDA, plavajoč, z garancijo proti uničenju, ne vsebuje lateksa, BPA in ftalatov, FDA skladen, nestrupen in pralen v pomivalnem stroju. Narejeno iz mehkega materiala, ki je nežen za pasjo čeljust Plava na vodi Psi frizbiju enostavno sledijo, ljudem pa je enostaven za pobiranje
  14.95 
  14.95 
 • 16.95 

  Igrača Qwizl

  Qwizl™ je nova igrača primerna za majhne ali velike ter bistre in domiselne pse. Igrača se lahko uporablja samostojno za zvečenje ali prinašanje, lahko pa med notranja rebra namestimo priboljške, in tako psu nudimo zaposlitev in izziv. Odlična zaposlitev, ko nas ni doma Plava na vodi Odlična igrača za prinašanje Dve različni velikosti Narejeno v ZDA Kot vse Zogoflex® igrače, je tudi Qwizl™ razgradljiv, brez BPA in tfalatov, FDA skladen (kar pomeni, da je varen tudi, če pride do zaužitja) in z garancijo na trajnost (če ga uspe vaš kosmatinec uničiti, dobite novega).
  16.95 
  16.95 
 • 5.00 7.50 

  Posoda BecoBowl

  Nagrajene Beco Bowl posode so narejene iz edinstvene plastike rastlinskih vlaken. Izdelane so iz odpadnih rastlinskih vlaken, najdenih v bambusovih in riževih luskah, so popolnoma vzdržljive za proizvodnjo in biološko razgradljive, ko jih ne uporabljamo več. Zasnovane so tako, da so okolju prijazne in funkcionalne, Beco Bowls so izredno trpežne in skoraj neuničljive. Na voljo so v 5 velikostih (od 26 cm do 8,5 cm), kar pomeni, da je Beco Bowl posoda primerna za vsakega ljubljenčka. Posode ne vsebujejo toksinov in jih lahko peremo v pomivalnem stroju.
  5.00 7.50 
  5.00 7.50 
 • 13.00 

  Ročno izdelane ovratnice, oprsnice in povodci Lubi

  Ročno izdelane unikatne ovratnice, oprsnice in povodci. Več vrst ovratnic in oprsnic, izdelanih glede na to, kakšne zahteve ima določena pasma. Klasične ovratnice vseh velikosti, dvojne polzatezne ovratnice za hrte ter zatezne ovratnice za večje pse in učenjake. Širina ovratnic je od 1 do 5 cm. Narejene so iz trpežnega najlona in mehkega blaga. Na dotik so prijetne, a vseeno zelo močne in kvalitetne. Lahko se operejo v pralnem stroju. Poleg željene ovratnice, lahko v kompletu naročite tudi povodec in/ ali oprsnico z enakim barvnim vzorcem. Zaradi unikatnosti izdelkov, je naročilo potrebno oddati preko e-maila ali sporočila na našem Facebook profilu, saj je možnih veliko barv in vzorcev.
  13.00 
  13.00 
 • 15.95 19.95 

  Igrača Bumi

  Bumi® je razgradljiva, plavajoča Zogoflex igrača za prinašanje. Izdelano v ZDA, certificirano varno z garancijo na trajnost. Bumi® je oblikovan za metanje ali igro ruvanja. Izdelan iz plavajočega Zogoflex materiala, ki igrači zagotavlja svojevrstno vzdržljivost. IGRANJE. Narejena za rivalske igre in maratonska prinašanja. Bumi® lahko vržemo zelo daleč
  • Raztegne se na dvojno dolžino
  • Oblikovan za maratonska prinašanja
  • S-oblika za dober oprijem (za lastnika in psa)
  Velikosti:
  • S = 20,25 cm
  • L = 25,4 cm
  15.95 19.95 
  15.95 19.95 
 • 16.90 21.90 

  igrača Toppl

  Toppl™ ima vse. Priboljški se ujamejo v notranja rebra, se obrnejo in omogočijo psu zaposlitev in izziv. Združite obe velikosti  za neskočen izziv in igro. Več kot primeren za majhne ali velike ter bistre in domiselne pse. Kot vse Zogoflex® igrače, je tudi Toppl™ razgradljiv, brez BPA in tfalatov, FDA skladen (kar pomeni, da je varen tudi, če pride do zaužitja) in z garancijo na trajnost. IGRANJE. Toppl™  igrača za skrivanje priboljškov omogoča neskončne možnosti igranja.
  • Prva puzzle pasja igrača za vse velikosti
  • Za večji izziv združite veliko in malo
  • Pasja igrača za razdeljevanje priboljškov
  Velikosti:
  • S = 7,6 cm
  • L = 10,2 cm
  16.90 21.90 
  16.90 21.90