5 lastnosti, zaradi katerih so naši piškotki najboljši priboljšek za vašega kužka

5 lastnosti, zaradi katerih so naši piškotki najboljši priboljšek za vašega kužka
oktober 25, 2018 zinaj

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/papysi14/public_html/wp-content/themes/atelier/swift-framework/content/sf-post-formats.php on line 89

Ste kdaj prav zares prešteli, koliko priboljškov vsak dan poje vaš kuža? Enega tu in enega tam, pa ob kosilu in po sprehodu, ker je priden, poslušen in preprosto, ker je zelo, zelo prikupen.
Ob koncu dneva se piškotkov, prigrizkov in žvečilk lahko nabere cel kup. Pa vse kar vnašamo v pasji organizem res spada tja? Ali ob vsem obilju priboljškov kdaj pomislimo, kako le-ti na dolgi rok vplivajo na počutje in zdravje naših kosmatincev? Za vas smo napisali 5 lastnosti, ki naše piškotke uvrščajo na prvo mesto pri izbiri priboljškov za čisto vsak dan.

1. VISOKA KAKOVOST, PREVERJENE SESTAVINE
Vse sestavine, ki jih uporabljamo pri peki piškotkov so visoke kakovosti. Ne uporabljamo stranskih produktov, produktov dvomljivega izvora in tako imenovanih filerjev. Večina sestavin, ki jih uporabljamo, je slovenskega porekla, vse pa so primerne za uporabo v človeški prehrani. S tem zagotovimo, da so tudi piškotki kot končni produkt ne samo okusni, pač pa tudi zdravi, saj pri peki in pripravi piškotkov uporabljamo razmerja sestavin, odobrena iz strani veterinarjev.

2. RAZLIČNA PAKIRANJA
V naši pekarnici se zavedamo, da so lastniki pasjih raziskovalcev med sabo zelo različni in imajo zato tudi drugačne potrebe. Različni življenjski slogi namreč vplivajo tudi na izbor hrane in dodatkov. Piškotke zato zapakiramo v tri različno velike, lične in okolju prijazne embalaže. Kot alternativo papirnatim vrečkam smo imeli v ponudbi tudi tekstilne vrečke, v zadnjem času pa smo predstavili zelo priročno embalažo: kartonasti valj. Le-ta ohranja kakovost in svežino piškotkov, ki so tako vedno pri roki: v avtu, na nočni omarici ali kuhinjski polici.

3. VELIKOST PIŠKOTKOV?
Poleg standardne velikosti piškotkov, smo v ponudbo dodali tudi manjše, kvadratne piškotke, ki so zelo uporabni za trening in pasjo šolo, obožujejo pa jih tudi tisti najmanjši kužki, ki so jim večji piškotki preprosto prevelik izziv. Piškotki pašejo čisto v vsak žep… in ko smo ravno pri žepih- naši piškotki so suhi, zato žepov, torbic in vaših rok ne mastijo, se ne pokvarijo in ne splesnijo, vašim kužkom pa še vedno omamno dišijo. Zakaj? Ker uporabljamo visok odstotek svežega mesa, ki da piškotkom tisti pravi okus.

4. OKUS
Veliko priboljškov za pse vsebuje sol, sladkor, konzervanse, umetne dodatke in ojačevalce okusa. Vse to poudari okus sestavin, zato jih imajo kužki tudi radi. Naši piškotki tovrstnih sestavin ne vsebujejo, saj želimo, da so popolnoma zdravi in neškodljivi tudi na dolgi rok. Kako torej poskrbimo za izvrsten okus? Pri pripravi piškotkov uporabljamo zgolj polnovredne in sveže sestavine, ki imajo same po sebi poln in močan okus. Ker so naše recepture enostavne in se sestavine med sabo ne prikrivajo, je okus piškotka vašemu kužku naravnost božanski.

5. RAZNOLIKOST
Tako kot v naši, ima tudi v pasji prehrani raznolikost svoje mesto. Ne samo zaradi okusa, pač pa tudi zaradi različnih hranil in razmerij, kombinacij ter dodatkov, ki jih v pasji organizem lahko vnesemo tudi s pomočjo prigrizkov. V naši pekarnici najdete 9 mesnih in ribjih okusov piškotkov in 4 brezmesne. Tako lahko svojemu pasjemu prijatelju vedno ponudite nekaj drugega – za obojestransko zadovoljstvo in dobro počutje.