Oprsnica? Zakaj pa ne!

Oprsnica? Zakaj pa ne!
julij 23, 2018 zinaj

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/papysi14/public_html/wp-content/themes/atelier/swift-framework/content/sf-post-formats.php on line 89

Zdi se, da je dilema ‘Oprsnica ali ovratnica?’ v pasjem svetu prisotna že od nekdaj. Zagotovo imajo tako različne oprsnice kot tudi ovratnice svoje pozitivne lastnosti- največjega pomena pa je, da znamo lastniki pasjo opremo pravilno izbrati (glede na namen, telesne značilnosti psa in tudi naše znanje) in uporabljati. V naših trgovinicah v Ljubljani in Radovljici po novem najdete visoko kvalitetne oprsnice treh različnih tipov- za vsakega kosmatinca nekaj.

Za občutljivčke

Pogosto se na nas obrnejo stranke s kosmatinci manjših pasem, ki nikakor ne najdejo primerne oprsnice. Če kužku ustreza model, se zaplete pri grobem materialu in obratno – sklepati kompromisov pri udobju in uporabnosti pa pogosto ne gre. Barvite oprsnice Coralpina Cinquetorri so športnega izgleda, zelo praktične, enostavne in mehke. Zaradi dlaki in koži prijazne mrežaste podloge, so primerne tudi za kužke, ki jih ostale oprsnice hitro ožulijo, edinstvena oblika pa preprečuje drgnjenje po prsnem košu in za sprednjimi tačkami.

Nekaj za vsak dan

Kot že samo ime pove, je oprsnica Hurtta Casual odlična izbira za običajne dnevne sprehode – je mehko podložena, zelo enostavna za uporabo in psu prijazna- udobna. 3M reflektivni trakci poskrbijo za boljšo vidnost – in najboljši del? Oprsnica ni nič kaj bolj zapletena kot navadna ovratnica- namesti se jo enostavno, preko vratu in zapne čez prsni koš le z enim klikom.

Za raziskovalce, pustolovce in športnike

Najbolj vsestranska oprsnica v naši ponudbi je zagotovo Hurtta Active. Primerna je za širok spekter uporabe – odlična izbira za vse športne pse, navdušene pohodnike, mladiče, odrasle in starejše pse, in tudi pse, ki okrevajo po poškodbah. Odlikuje jo odlično prileganje, udobnost (oprsnica je mehko podložena), odsevnost in odlična vzdržljivost- je trpežna in ohranja barve ter lep izgled. Oprsnica je tudi odsevna, kar je zelo pomembno tako pri hoji v hribe kot vsakodnevnem mestnem sprehajanju. Na hrbtni strani ima oprsnica tudi zelo priročen ročaj.

Za več informacij smo vam vedno na voljo na elektronskem naslovu info@papy.si, z veseljem pa vam bomo svetovali tudi v živo, zato nas s svojimi kosmatinci le obiščite 🙂