Slastno razvajanje

Slastno razvajanje
september 17, 2017 Sandra Senica

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/papysi14/public_html/wp-content/themes/atelier/swift-framework/content/sf-post-formats.php on line 89

Vsi občasno radi malo razvajamo naše kosmatince. Ko se po dolgem delovnem dnevu vrnemo iz službe, ko se vrnemo iz službene poti ali dopusta, kamor žal niso mogli z nami, ob praznovanju rojstnega dneva ali pa kar tako, ker jih imamo pač radi.

Seveda vsem kosmatincem največ pomeni čas, ki jim ga namenimo, igra z njihovo najljubšo igračo, dolg sprehod, kjer lahko raziskujejo različne vonjave, skačejo po lužah, se občasno povaljajo v kakšni blatni kopeli… V njihovih očeh pa posebne bonus točke naberemo tudi s kakšnim slastnim priboljškom. Ker vsi že vemo, da je prehrana psa precej pomembna, je pametno, da za te posebne priboljške izberemo zdrave in za pse koristne poslastice.

 

Le kateri kosmatinec se ne bi razveselil velikega piškota v obliki srčka, pasje tačke ali kosti z napisom npr. “Best dog” ali pa “Vse najboljše!”, če ima ravno rojstni dan. Če je po vrhu vsega še brez aditivov in iz najboljših kosov mesa divjačine, pa je sploh odlično. Ob rojstnih dneh, zaključkih pasje šole in ostalih pomembnih dosežkih, se prileže slastna tortica ali pa super poslastica, ki lepo izgleda tudi lastnikom – goveji ali tunini muffini, psi jih naravnost obožujejo! V jesenskem času se naše stranke rade posladkajo tudi z bučnimi piškotki, pajkci in duhci.

Seveda vse te dobrote dobite v naši trgovinici, kjer vas pričakujemo s polnim loncem degustacijskih piškotov in svežo vodo za kosmatince!