Znanja ni nikoli dovolj

Znanja ni nikoli dovolj
julij 3, 2017 Sandra Senica

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/papysi14/public_html/wp-content/themes/atelier/swift-framework/content/sf-post-formats.php on line 89

Verjetno si vsi želimo imeti super pridnega kužka, ki nam nikoli ne bo polulal najljubše preproge, zgrizel najljubšega copata in se bo tudi v javnosti obnašal lepo. Mirno počakal, ko bomo pili kavico ali ignoriral razposajene kužke, ki se spuščeni igrajo na bližnjem travniku in mirno hodil poleg nas.

 

Ja, tudi jaz sem imela tako predstavo, sploh ker je moj prvi kuža bil najbolj priden pes na svetu… No, potem pa je prišla Ella Roo. Mešanka, ki je k meni prišla iz zavetišča, ki je podobna gladkodlakemu prinašalcu, ima karakter terierja in apetit labradorca… In takoj mi je dala vedeti, da kar deluje pri večini psov, pri njej ne bo. Seveda jo imam neizmerno rada in sem naredila vse, da je oz. bo kmalu tudi ona najbolj vzgojena kosmatinka na svetu… :).

 

Vsi vemo, da je pri vzgoji psa pomembna dobra pasja šola. In sploh, če ste prvič lastniki kosmate kepe sreče, vam obisk le te toplo priporočam. Poleg pasje šole, pa obstaja tudi ogromno literature, ki vam lahko pomaga bolje razumeti vašega kosmatinca, rešiti kak problemček, ga naučiti kakšen zabaven trik ali pa mu doma izdelati kakšno novo igračko, značko z imenom ali pa celo posteljo.

 

Meni osebno je zelo všeč knjiga “Takoj pusti čevelj!”, ki mi je ponudila veliko načinov kako preprečiti ali pa rešiti marsikateri problemček in razumeti zakaj do težav sploh pride. Uporaben pa je tudi priročnik “Naredi sam za svojega psa”, v katerem je kar 30 idej kaj vse lahko naredite sami doma, meni je super ideja z navodili za izdelavo torbice za piškotke, ki so za naju nepogrešljivi pri učenju novih stvari.

 

Obe knjigi lahko dobite v naši trgovinici, kjer vam bomo z veseljem priporočili pravo za vas in vašega kosmatinca.