Pasji rojstni dan!

Pasji rojstni dan!
maj 31, 2017 Melisa Gromilic

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/papysi14/public_html/wp-content/themes/atelier/swift-framework/content/sf-post-formats.php on line 89


Obstajata dve vrsti ljudi. Prva so tisti, ki pač vedo približno leto rojstva svojega psa in na to ne posvečajo nobene pozornosti.
Potem pa obstajamo vsi mi, ki iz pasjega rojstnega dneva delamo cel halo. Darila, tortice, praznovanja…

Nam je rojstni dan našega najbolj zvestega prijatelja zelo pomemben. Je prav poseben dan, zato si seveda tudi kosmatinec zasluži svojo nepozabno pasjo zabavo!
Super je, če povabimo vse pasje in človeške prijatelje na rojstnodnevno zabavo, ni pa tudi čisto nič narobe če gremo le na dolg sprehod poln izzivov.
Seveda pa nikakor ne smemo pozabiti na dariiilaa. Kosmatincu seveda ne bo niti najmanj jasno zakaj si zasluži tolikšno pozornost, vendar garantiramo, da se ne bo prav nič pritoževal 😉

Kaj pa sploh kupiti kužku za darilo?

V Papy pasji pekarni imamo super ideje za darila !
Pri nas seveda vsak slavljenec dobi PAPY piškotke¸in najboljšo torto ! V PAPY pasji pekarni, delamo torte različnih velikosti, oblik in okusov.
Vse so nad-slastne za naše kosmatince. (Tortico se lahko naroči na naši facebook strani v zasebno sporočilo, mail: info@papy.si ali pa na 041-688-775).
Imamo pestro izbiro igrač, ki se jih bo kosmatinec razveselil. Imamo tudi takšne popolnoma neuničljive, netoksične,
takšne ki plavajo na vodi, če je vaš kosmatinec plavalec..in še in še!

Po tem, ko imamo zbrano darilo, pa seveda priredimo super zabavo 😉 ne pozabimo povabiti vseh najboljših prijateljev našega kosmatinca in naj se zabava prične!

Kako pa priredimo pasjo zabavo?

Seveda vsi najprej pomislimo na ogromno dvorišče, z žarom, baloni, obilo hrane 😀 Pasje zabave pa so malo drugačne.

1. Skupinski sprehod
Kužki se seveda zelo zabavajo v družbi svojih pasjih in človeških prijateljev. Lahko se podamo na skupinski sprehod v naravo in naredimo postojanko z piknikom !:)

2. Zasebna zabava
Dan lahko iskoristimo za okrepitev medsebojnih odnosov. Vaš najboljši prijatelj vas obožuje, zato bo najbolj srečen, če cel dan posvetite samo njemu.
Igranje z žogo, dolg sprehod, učenje trikov, najljubši obrok…vse to, in garantiramo, da bosta zadovoljna oba !

3.Slabo vreme?
Nič zato. Če vaš kuža ni narejen iz sladkorja in se rad tudi malo namoči, hitro obujte škornje in naj se deževna zabava prične. Luže, blatne luže…dajte si duška 😀

Seveda pa ne smemo pozabiti, da še vedno pazimo na kužkovo zdravje, preveč priboljškov, hrane ne bo dobro vplivalo na kužka in mu lahko povzroči bolečine v trebuščku.