Gremo na izlet!

Gremo na izlet!
april 12, 2017 Melisa Gromilic

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/papysi14/public_html/wp-content/themes/atelier/swift-framework/content/sf-post-formats.php on line 89

Topli dnevi so že tu, bližajo se vikendi, ki jih vsak izkoristi na svoj način.
Pasjeljubci se ponavadi s svojimi zverinami odpravimo na izlet, drugi pa raje poležavajo na kavču.

Ko se odpraviš na izlet z pasjim prijateljem moraš misliti na kar nekaj stvari. Celodnevni izleti pomenijo, da se je treba pripraviti za celodnevno potepanje, in ne sme nič manjkati 🙂
Ker lahko temperatura na soncu izredno naraste, moramo svojemu kužku zagotoviti senco. Ne smemo pozabiti, da so kosmati in se hitro pregrejejo. Seveda jih nikoli ne pustimo v avtu, niti za minuto. Stopinje v avtu zelo hitro narastejo in Slovenija že pozna nekaj smrtnih izidov.

Ne pozabimo na vodo za kužka, ki jo lahko nalijemo v priročne zložjive posodice, ki so 100% naravne in niso toksične za naše kužke 🙂 Pomemben del opreme so tudi igračke ! Vzamite najljubšo igračo in naj se zabava začne 🙂 ker pa moramo skrbeti za okolje, pa ne smemo pozabiti vrečk za pobiranje iztrebkov. Vrečkice BecoBags se lahko reciklirajo in so 100% biorazgradljive.  In še ena pomembna stvar, ki v toplejših dnevih nikoli ne počiva so seveda klopi in ostal mrčes ki se našim kosmatincem hitro zapletejo v dlako.  Pršilo proti klopom ne samo da ščiti ampak tudi zelo prijetno diši !:)

Seveda pa svojega kužka ne pozabite nagrajevati z priboljški in ga mogoče s pomočjo le teh naučiti kakšnega novega trikca!:)